Een makkelijk en waanzinnig lekker voorgerecht: zalmtartaar met avocado. In dit recept afgewerkt met onze Gin cocktail sauce als verrassende finishing touch. Het leuke aan dit voorgerecht is dat hij er ook nog eens super chique uitziet, ideaal voor de feestdagen dus!
Een van de meest geliefde en eenvoudigste Italiaanse salades om te maken is zonder twijfel de salade caprese. De salade is perfect om te serveren als voorgerecht én bijgerecht. In dit recept geven we er wel nog even speciale draai aan: we toppen de salade af met onze heerlijke Basil carpaccio saus en onze knapperige Pesto topping. Geniet ervan!
Laat je smaakpapillen verleiden door dit verrukkelijke hoofdgerecht: kabeljauw met een korstje. Het korstje wordt gecreëerd door het vermalen van Bruschetta originale, Chopped chili peppers en Taralli. Serveer de krokante vis tot slot met Strozzapreti al peperoncino pasta en groene asperges en het genieten kan beginnen!
Bereid je voor op een bijzonder feestelijk gerecht: kalfsvlees met truffel en romige zoete aardappelpuree. Dit luxueuze recept omvat een scala aan heerlijke truffelproducten: Truffle spread, Truffle slices én Truffle topping. Een ware traktatie voor liefhebbers van truffel!
Wil je je kerstdiner met een zoete lekkernij afsluiten? Ga dan voor deze heerlijke traktatie: tiramisu ijs met cantuccini koekjes. In dit recept afgetopt met Tiramisu nougat én Tiramisu topping voor een crunchy bite. Een dessert waarmee je sowieso indruk maakt… Buon appetito!
Truffelliefhebbers opgelet: laat je verrassen door deze onwijs lekkere truffelpasta! Deze pasta is niet alleen heel smaakvol, maar ook nog eens eenvoudig te bereiden. Onze Truffle linguine en Extra vierge olijfolie met zwarte truffel vormen de perfecte basis voor dit gerecht. En alsof dat nog niet genoeg is, voegen we gegrilde paprika toe voor een sublieme zoete en rokerige twist!
Een knapperige bruschetta, bereid met onze Truffle butter & Pumpkin spice mix. Klinkt goed toch?! Deze lekkernij is dé ideale start van een Italiaans diner en natuurlijk ook perfect als lekker hapje bij de borrel. Heel anders dan de standaard bruschetta en dus perfect om jouw gasten mee te verrassen!
Ben jij op zoek naar een nagerecht dat perfect past bij een feestelijk herfst- of winterdiner? Stop dan met zoeken… Onze Balsamico brons IGP met zijn rijke smaak, gecombineerd met het zoete van de peertjes, creëren samen een ongelooflijk lekker nagerecht. En alsof dat nog niet genoeg is, geven de Amarettini koekjes dé finishing touch aan dit dessert!
Haal een stukje Griekenland in huis met dit heerlijke recept van de barbecue: souvlaki van varkenshaas. Souvlaki is het Griekse woord voor spiesje. Vlees aan een stokje dus! In dit recept gemarineerd in een fruitige extra vierge olijfolie en Griekse kruidenmelange. Na een paar uurtjes in de koelkast zijn de spiesjes klaar om geroosterd te worden op de BBQ. Genieten!
Deze gegrilde groentesalade met sardines staat snel op tafel en zit bomvol groente! Heerlijk op smaak gebracht met onze Salad Seasoning en Extra vierge olijfolie Salade & Groente. Ideaal in combinatie met wat brood voor een licht diner of als lekkere side dish voor bij de BBQ.
Een lekker voor- of bijgerecht voor tijdens een BBQ-avond: gegrilde avocado. De frisse tomatensalsa maakt het een lekker zomers gerecht! Tip: superlekker om te serveren met een stokbroodje met wat Crema di Carciofi e Aglio. Wie ga jij verrassen?
Geen idee wat je klaar moet maken als je gasten vloer krijgt? Met een pastagerecht zit je altijd goed! Deze Fregula pasta met octopus en Griekse tapenade is origineel én lekker. Zo waan je je even in mediterrane sferen… Succes verzekerd!