Recepten

    • Porties 3 - 4

      Souvlaki van varkenshaas

      Haal een stukje Griekenland in huis met dit heerlijke recept van de barbecue: souvlaki van varkenshaas. Souvlaki is het Griekse woord voor spiesje. Vlees aan een stokje dus! In dit recept gemarineerd in een fruitige extra vierge olijfolie en Griekse kruidenmelange. Na een paar uurtjes in de koelkast zijn de spiesjes klaar om geroosterd te worden op de BBQ. Genieten!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Gegrilde groentesalade

      Deze gegrilde groentesalade met sardines staat snel op tafel en zit bomvol groente! Heerlijk op smaak gebracht met onze Salad Seasoning en Extra vierge olijfolie Salade & Groente. Ideaal in combinatie met wat brood voor een licht diner of als lekkere side dish voor bij de BBQ.

      ...  Lees meer
    • Porties 1 - 2

      Gegrilde avocado met tomatensalsa

      Een lekker voor- of bijgerecht voor tijdens een BBQ-avond: gegrilde avocado. De frisse tomatensalsa maakt het een lekker zomers gerecht! Tip: superlekker om te serveren met een stokbroodje met wat Crema di Carciofi e Aglio. Wie ga jij verrassen?

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Pasta met octopus

      Geen idee wat je klaar moet maken als je gasten vloer krijgt? Met een pastagerecht zit je altijd goed! Deze Fregula pasta met octopus en Griekse tapenade is origineel én lekker. Zo waan je je even in mediterrane sferen… Succes verzekerd!

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 10

      Butter board

      Het ‘butter board’ is je favoriete nieuwe borrelplank! Snel, makkelijk én ongelofelijk lekker. In dit recept met onze Garlic Butter Mix, Olive & Feta Mix en vijgen. Bak er een vers stokbroodje bij af en dippen maar! Tip: maak af met eetbare bloemen, zodat die er ook nog eens spectaculair uitziet!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Kalfsfricandeau

      Deze kalfsfricandeau met Limoncello Mayonnaise is een feestje op je bord! Wat Bruschetta Toast on the side en klaar is je voorgerecht. Heb je nog wat kalfsfricandeau over? Verwen jezelf de volgende dag dan met een luxe lunch: broodje kalfsfricandeau! Genieten…

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 10

      Citroen pistachecake

      Deze feestelijke pistache-citroencake mag absoluut niet op de paastafel ontbreken! De cake is luchtig, zacht en supermakkelijk om te maken. Je bakt hem met onze Pistachio spread en Olio di olivia limonia. Happy Easter!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Pasta pesto

      Lekker, makkelijk en snel: Pasta Pesto! Wat ons betreft áltijd een goed idee. Pasta pesto lijkt misschien niet zo speciaal, maar met de zelfgemaakte pesto en onze Pasta trofie maak je er echt een heel bijzonder gerecht van!

      ...  Lees meer
    • Porties 0 - 1

      Eendenborst met Cumberland Sauce

      Snel en makkelijk, maar perfect voor de feestdagen: de eendenborst met Cumberland Sauce. De Cumberland Sauce is een rijke fruitsaus en past perfect bij wild gerechten zoals de eendenborst. Lekker om te serveren met het bijgerecht; frietjes met truffelpoeder en Parmezaan.

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 10

      Lemon & Gin Cheesecake

      Zoetekauwen opgelet! Deze cheesecake is een ware smaaksensatie om een diner mee af te sluiten. Garneer met de friszoete Lemon & Gin Marmelade en blauwe besjes en het feest is compleet! Een dessert waarmee je jouw gasten echt omver kunt blazen.

      ...  Lees meer
    • Porties 0 - 1

      Veggie pastasalade met rode biet

      Een heerlijke salade met linzenpasta, spinazie, geitenkaas, walnoot en rode biet. 100% vegetarisch en supergezond! Dankzij de exclusief bij Oil & Vinegar verkrijgbare ""Pure Food Inside"" glazen potten ben je altijd gezond onderweg! Maak één van onze vele lekkere salad in a jar-recepten, of mix zelf je favoriete ingrediënten. Supermakkelijk, je hoeft alleen de glazen pot te vullen en dan blijft de salade lekker fris. Heerlijk voor in de pauze, onderweg of bij de picknick, en nog gezond ook. Smakelijk!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Foglie D'Ulivo

      Pasta in de vorm van olijvenblaadjes met een heerlijk romige olijvensaus. Deze Siciliaanse pasta gaat bijzonder goed samen met een eenvoudige en toegankelijke saus van gemengde olijven en zongedroogde tomaten. In 20 minuten een smaakvolle traditioneel Italiaanse maaltijd op tafel! De olijfboom staat symbool voor het Italiaanse landschap, niet gek dus dat de vorm van het olijfblad ook als inspiratiebron werd gebruikt voor pasta. De kleur van de pasta komt door de toevoeging van spinazie aan het deeg. Buon Appetito!

      ...  Lees meer