Basil garlic linguine

Basil garlic linguine

3 - 4 personen
25 min
Snel een Italiaanse lekkernij op tafel zetten? Dat kan perfect met deze linguine met basilicum- en knoflooksmaak. Combineer deze pasta met wat olijven, paprika, pijnboompitten en Extra vierge olijfolie met rozemarijn. Zo tover je binnen no-time een superlekkere vegetarische maaltijd op tafel.

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • Extra vierge olijfolie met rozemarijn
  • 250 gr Basil garlic linguine
  • 1 potje Olives stuffed with sundried tomato
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 50 gr pijnboompitten

Methode

  1. Kook de Basil garlic linguine volgens de instructies op de verpakking. Halveer de Olives stuffed with sundried tomato. Snijd de paprika’s in reepjes en sprenkel en wat Extra vierge olijfolie met rozemarijn overheen.
  2. Verwarm een grillpan en grill de paprikareepjes. Rooster de pijnboompitten kort in een pannetje.
  3. Verdeel de pasta over de borden. Maak af met de reepjes paprika, de gehalveerde olijven en de geroosterde pijnboompitjes.