Recepten

    • Porties 8 - 10

      Butter board

      Het ‘butter board’ is je favoriete nieuwe borrelplank! Snel, makkelijk én ongelofelijk lekker. In dit recept met onze Garlic Butter Mix, Olive & Feta Mix en vijgen. Bak er een vers stokbroodje bij af en dippen maar! Tip: maak af met eetbare bloemen, zodat die er ook nog eens spectaculair uitziet!

      ...  Lees meer
    • Porties 1 - 2

      Gegrilde avocado met tomatensalsa

      Een lekker voor- of bijgerecht voor tijdens een BBQ-avond: gegrilde avocado. De frisse tomatensalsa maakt het een lekker zomers gerecht! Tip: superlekker om te serveren met een stokbroodje met wat Crema di Carciofi e Aglio. Wie ga jij verrassen?

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Gegrilde groentesalade

      Deze gegrilde groentesalade met sardines staat snel op tafel en zit bomvol groente! Heerlijk op smaak gebracht met onze Salad Seasoning en Extra vierge olijfolie Salade & Groente. Ideaal in combinatie met wat brood voor een licht diner of als lekkere side dish voor bij de BBQ.

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 10

      Citroen pistachecake

      Deze feestelijke pistache-citroencake mag absoluut niet op de paastafel ontbreken! De cake is luchtig, zacht en supermakkelijk om te maken. Je bakt hem met onze Pistachio spread en Olio di olivia limonia. Happy Easter!

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 10

      Lemon & Gin Cheesecake

      Zoetekauwen opgelet! Deze cheesecake is een ware smaaksensatie om een diner mee af te sluiten. Garneer met de friszoete Lemon & Gin Marmelade en blauwe besjes en het feest is compleet! Een dessert waarmee je jouw gasten echt omver kunt blazen.

      ...  Lees meer
    • Porties 5 - 6

      Italiaanse paasquiche

      Deze quiche is gemaakt van truffelsalsa, spinazie, ricotta en truffelzout. Een ultiem gerechtje voor de paaslunch! Hij vult goed en het maken van de quiche is zo gebeurd. De voorbereiding kost je maximaal 15 minuutjes, de rest doet de oven voor je. Is dat niet fijn? En nu genieten maar! Happy Easter!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Oeufs en cocotte met zalm

      Een eitje bij het ontbijt is natuurlijk altijd lekker, maar met Pasen gaan we écht helemaal los! Deze oeuf en cocotte — ei in een potje — met zalm is een waanzinnig lekker en simpel ontbijt of brunchgerecht. Met dit recept scoor je zeker punten tijdens de paasdagen, happy easter!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Witte asperges met Pesto al Limone

      De temperaturen stijgen en de eerste lentezon heeft zich laten zien. Dat kan maar één ding betekenen: het begin van het aspergeseizoen! Als je van deze overheerlijke asperges met Pesto al Limone geen lentekriebels krijgt... dan weten wij het ook niet meer!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Aperitiefkrans

      De kerstkrans is een teken van geluk, dus waarom laat je dit geluk niet neerstrijken op je bord? Dit niet te versmaden borrelgerecht is makkelijk voor te bereiden en ziet er als een feestje uit. Daar kun je mee aankomen. Dip met je Long Patato Chips in je zelfgemaakte Hummus en Cheese toefjes en smul van de Sicilian Olives, puntjes Manchego-kaas en frisse cherrytomaatjes. Geloof ons: er blijft geen kruimel meer over.

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      BBQ Maiskolven

      Maiskolven zijn een klassieker op de BBQ. En toch is dit recept verfrissend te noemen. Dat mag je best letterlijk nemen, want onze Lemon & Herb Rub geeft een heerlijk frisse – en toch kruidige – smaak aan de maïskolven. Bovendien hoef je je dankzij onze handige maisprikkers geen zorgen te maken over vuile handen.

      ...  Lees meer
    • Porties 4 - 0

      Italiaanse salade

      Een perfect bijgerecht, deze Italiaanse salade. Heerlijk voor bij een stukje vlees of vis! Voor een feestelijke look maak je de salade af met onze Grissini Piemonte en Flower Art. Serveer in een mooie saladeschaal en buon appetito!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Krokante asperges met citroenpesto

      Deze verrassende combinatie van asperges in bladerdeeg komt geweldig tot zijn recht met citroenpesto en yoghurtdip. En het allerbeste: je kan deze heel gemakkelijk zelf maken. Het perfecte hapje om je familie en vrienden van hun sokken te blazen.

      ...  Lees meer