Recepten

    • Porties 0 - 0

      Rozijnenrondjes

      Deze kleine ronde gebakjes zijn verrijkt met rozijnen en onze Apple caramel jam, waardoor ze een heerlijk zoete smaak krijgen. Perfect als tussendoortje of als een lekker onderdeel van een brunch of high tea.

      ...  Lees meer
    • Porties 1 - 2

      Eiwrap met gerookte zalm

      Deze eiwraps met zalm zijn snel, simpel en absoluut verrukkelijk. Perfect voor zowel ontbijt als lunch. Laat je verrassen door onze overheerlijke Egg Salt, de verfijnde smaak van extra vierge olijfolie met knoflook en de verrassende kick van Dill Lemon Mustard.

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 10

      Frambozen slagroomtaart

      Feest met ons mee en geniet van deze heerlijke slagroomtaart. De lagen zijn besprenkeld met Frambozenazijn en besmeerd met Prosecco raspberry jam en romige slagroom. Hierdoor wordt iedere hap een onweerstaanbare smaaksensatie!

      ...  Lees meer
    • Porties 1 - 2

      Havermoutpannenkoekjes

      Een bijzonder lekker ontbijt: een stapel luchtige havermoutpannenkoekjes. In dit recept gemaakt met Extra vierge olijfolie met sinaasappel en besmeerd met onze populaire Pistachio spread. Let op: hierna wil je nooit meer een ander ontbijt. Start je dag met dit gerecht en maak ontbijtmomenten onvergetelijk!

      ...  Lees meer
    • Porties 4 - 5

      Bruschetta’s met pompoen & truffel

      Een knapperige bruschetta, bereid met onze Truffle butter & Pumpkin spice mix. Klinkt goed toch?! Deze lekkernij is dé ideale start van een Italiaans diner en natuurlijk ook perfect als lekker hapje bij de borrel. Heel anders dan de standaard bruschetta en dus perfect om jouw gasten mee te verrassen!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Balsamico peertjes

      Ben jij op zoek naar een nagerecht dat perfect past bij een feestelijk herfst- of winterdiner? Stop dan met zoeken… Onze Balsamico brons IGP met zijn rijke smaak, gecombineerd met het zoete van de peertjes, creëren samen een ongelooflijk lekker nagerecht. En alsof dat nog niet genoeg is, geven de Amarettini koekjes dé finishing touch aan dit dessert!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Gegrilde groentesalade

      Deze gegrilde groentesalade met sardines staat snel op tafel en zit bomvol groente! Heerlijk op smaak gebracht met onze Salad Seasoning en Extra vierge olijfolie Salade & Groente. Ideaal in combinatie met wat brood voor een licht diner of als lekkere side dish voor bij de BBQ.

      ...  Lees meer
    • Porties 1 - 2

      Gegrilde avocado met tomatensalsa

      Een lekker voor- of bijgerecht voor tijdens een BBQ-avond: gegrilde avocado. De frisse tomatensalsa maakt het een lekker zomers gerecht! Tip: superlekker om te serveren met een stokbroodje met wat Crema di Carciofi e Aglio. Wie ga jij verrassen?

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 10

      Butter board

      Het ‘butter board’ is je favoriete nieuwe borrelplank! Snel, makkelijk én ongelofelijk lekker. In dit recept met onze Garlic Butter Mix, Olive & Feta Mix en vijgen. Bak er een vers stokbroodje bij af en dippen maar! Tip: maak af met eetbare bloemen, zodat die er ook nog eens spectaculair uitziet!

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 10

      Citroen pistachecake

      Deze feestelijke pistache-citroencake mag absoluut niet op de paastafel ontbreken! De cake is luchtig, zacht en supermakkelijk om te maken. Je bakt hem met onze Pistachio spread en Olio di olivia limonia. Happy Easter!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Carpaccio van runderlende

      Een klassieke carpaccio is een heerlijk voorgerecht dat altijd in de smaak valt. Het is een simpel gerecht, maar de kwaliteit van de olijfolie is essentieel voor een perfect resultaat! In dit recept gebruiken we onze Castillo de canena extra vierge olijfolie. Deze olijfolie is gemaakt van handgeplukte olijven die direct na de oogst worden geperst. En dat proef je!

      ...  Lees meer
    • Porties 1 - 2

      Brooddip met Rio largo extra vierge olijfolie

      Gezellig met familie en vrienden borrelen… Klinkt als muziek in de oren, toch? Met dit eenvoudige recept maak je in een handomdraai een overheerlijke brooddip met onze Rio largo extra vierge olijfolie, knoflook, balsamico en tapenade. Wedden dat niemand er van af kan blijven?!

      ...  Lees meer