Gegrilde aubergine salade

Gegrilde aubergine salade

3 - 4 personen
20 min
Deze zomerse salade bestaat uit smaakvolle aubergines en verse buffelmozzarella. De aubergines zijn gemarineerd in onze Rub veggie mix voor de perfecte smaaksensatie. Een onmisbaar bijgerecht voor een BBQ-avond en heerlijk als lunch op een warme zomerdag.

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

Methode

  1. Snijd de aubergine in plakken van circa 1 cm dik. Meng de Bak- braadolijfolie met wat Rub veggie en smeer de aubergine in met dit mengsel.
  2. Verwarm een grillpan of barbecue voor op middelhoog vuur. Grill de plakken aubergine aan beide kanten tot ze mooie grillstrepen hebben.
  3. Snijd de buffelmozzarella in plakken. Verdeel de plakken aubergine en mozzarella over een schaal. Garneer met basilicum en Tapenade pomodori secchi. Strooi tot slot nog wat Rub veggie over het gerecht.