Butter board

Butter board

8 - 10 personen
25 min
Het ‘butter board’ is je favoriete nieuwe borrelplank! Snel, makkelijk én ongelofelijk lekker. In dit recept met onze Garlic Butter Mix, Olive & Feta Mix en vijgen. Bak er een vers stokbroodje bij af en dippen maar! Tip: maak af met eetbare bloemen, zodat die er ook nog eens spectaculair uitziet!

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

Methode

  1. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen en meng vervolgens met 4 eetlepels Garlic Butter Mix. Halveer de Olive & Feta Mix en de vijgen. Snijd de bieslook fijn.
  2. Smeer de kruidenboter op een plank of een mooi groot bord. Verdeel de Olive & Feta Mix, vijgen en granaatappelpitjes erover. Voeg met een eetlepel wat toefjes Kalamata Olive & Fig Spread toe. Garneer tot slot met bieslook en eetbare bloemen.
  3. Serveer het butter board met wat vers afgebakken stokbrood en dippen maar!