Butter board
Butter board



Het ‘butter board’ is je favoriete nieuwe borrelplank! Snel, makkelijk én ongelofelijk lekker. In dit recept met onze Garlic Butter Mix, Olive & Feta Mix en vijgen. Bak er een vers stokbroodje bij af en dippen maar! Tip: maak af met eetbare bloemen, zodat die er ook nog eens spectaculair uitziet!
Delen met vrienden

Ingrediënten en methode
Ingrediënten
- Garlic Butter Mix
- Olive & Feta Mix
- Kalamata Olive & Fig Spread
- 400g ongezouten roomboter
- 40g granaatappelpitjes
- 10 gedroogde vijgen
- Bieslook
- Eetbare bloemen
- Stokbrood
Methode
- Laat de roomboter op kamertemperatuur komen en meng vervolgens met 4 eetlepels Garlic Butter Mix. Halveer de Olive & Feta Mix en de vijgen. Snijd de bieslook fijn.
- Smeer de kruidenboter op een plank of een mooi groot bord. Verdeel de Olive & Feta Mix, vijgen en granaatappelpitjes erover. Voeg met een eetlepel wat toefjes Kalamata Olive & Fig Spread toe. Garneer tot slot met bieslook en eetbare bloemen.
- Serveer het butter board met wat vers afgebakken stokbrood en dippen maar!
Reviews
Schrijf uw eigen review