Deze zomerse salade bestaat uit smaakvolle aubergines en verse buffelmozzarella. De aubergines zijn gemarineerd in onze Rub veggie mix voor de perfecte smaaksensatie. Een onmisbaar bijgerecht voor een BBQ-avond en heerlijk als lunch op een warme zomerdag.
Deze eiwraps met zalm zijn snel, simpel en absoluut verrukkelijk. Perfect voor zowel ontbijt als lunch. Laat je verrassen door onze overheerlijke Egg Salt, de verfijnde smaak van extra vierge olijfolie met knoflook en de verrassende kick van Dill Lemon Mustard.
Op een koude winterdag is er niets lekkerder dan een warme kop soep. Deze soep maak je met onze Koroneiki extra vierge olijfolie, Kalamata olijven en Dipper sicilia. De combinatie van de ingrediënten zorgt voor een rijke en smaakvolle soep. Tip: serveer met een stukje brood of toast.
Een knapperige bruschetta, bereid met onze Truffle butter & Pumpkin spice mix. Klinkt goed toch?! Deze lekkernij is dé ideale start van een Italiaans diner en natuurlijk ook perfect als lekker hapje bij de borrel. Heel anders dan de standaard bruschetta en dus perfect om jouw gasten mee te verrassen!
Het ‘butter board’ is je favoriete nieuwe borrelplank! Snel, makkelijk én ongelofelijk lekker. In dit recept met onze Garlic Butter Mix, Olive & Feta Mix en vijgen. Bak er een vers stokbroodje bij af en dippen maar! Tip: maak af met eetbare bloemen, zodat die er ook nog eens spectaculair uitziet!
Een lekker voor- of bijgerecht voor tijdens een BBQ-avond: gegrilde avocado. De frisse tomatensalsa maakt het een lekker zomers gerecht! Tip: superlekker om te serveren met een stokbroodje met wat Crema di Carciofi e Aglio. Wie ga jij verrassen?
Deze gegrilde groentesalade met sardines staat snel op tafel en zit bomvol groente! Heerlijk op smaak gebracht met onze Salad Seasoning en Extra vierge olijfolie Salade & Groente. Ideaal in combinatie met wat brood voor een licht diner of als lekkere side dish voor bij de BBQ.
Deze kalfsfricandeau met Limoncello Mayonnaise is een feestje op je bord! Wat Bruschetta Toast on the side en klaar is je voorgerecht. Heb je nog wat kalfsfricandeau over? Verwen jezelf de volgende dag dan met een luxe lunch: broodje kalfsfricandeau! Genieten…
Een klassieke carpaccio is een heerlijk voorgerecht dat altijd in de smaak valt. Het is een simpel gerecht, maar de kwaliteit van de olijfolie is essentieel voor een perfect resultaat! In dit recept gebruiken we onze Castillo de canena extra vierge olijfolie. Deze olijfolie is gemaakt van handgeplukte olijven die direct na de oogst worden geperst. En dat proef je!
Deze quiche is gemaakt van truffelsalsa, spinazie, ricotta en truffelzout. Een ultiem gerechtje voor de paaslunch! Hij vult goed en het maken van de quiche is zo gebeurd. De voorbereiding kost je maximaal 15 minuutjes, de rest doet de oven voor je. Is dat niet fijn? En nu genieten maar! Happy Easter!
Een eitje bij het ontbijt is natuurlijk altijd lekker, maar met Pasen gaan we écht helemaal los!
Deze oeuf en cocotte — ei in een potje — met zalm is een waanzinnig lekker en simpel ontbijt of brunchgerecht. Met dit recept scoor je zeker punten tijdens de paasdagen, happy easter!
Een van de meest geliefde en eenvoudigste Italiaanse salades om te maken is zonder twijfel de salade caprese. De salade is perfect om te serveren als voorgerecht én bijgerecht. In dit recept geven we er wel nog even speciale draai aan: we toppen de salade af met onze heerlijke Basil carpaccio saus en onze knapperige Pesto topping. Geniet ervan!