Het ‘butter board’ is je favoriete nieuwe borrelplank! Snel, makkelijk én ongelofelijk lekker. In dit recept met onze Garlic Butter Mix, Olive & Feta Mix en vijgen. Bak er een vers stokbroodje bij af en dippen maar! Tip: maak af met eetbare bloemen, zodat die er ook nog eens spectaculair uitziet!
Een lekker voor- of bijgerecht voor tijdens een BBQ-avond: gegrilde avocado. De frisse tomatensalsa maakt het een lekker zomers gerecht! Tip: superlekker om te serveren met een stokbroodje met wat Crema di Carciofi e Aglio. Wie ga jij verrassen?
Deze gegrilde groentesalade met sardines staat snel op tafel en zit bomvol groente! Heerlijk op smaak gebracht met onze Salad Seasoning en Extra vierge olijfolie Salade & Groente. Ideaal in combinatie met wat brood voor een licht diner of als lekkere side dish voor bij de BBQ.
Deze kalfsfricandeau met Limoncello Mayonnaise is een feestje op je bord! Wat Bruschetta Toast on the side en klaar is je voorgerecht. Heb je nog wat kalfsfricandeau over? Verwen jezelf de volgende dag dan met een luxe lunch: broodje kalfsfricandeau! Genieten…
Deze quiche is gemaakt van truffelsalsa, spinazie, ricotta en truffelzout. Een ultiem gerechtje voor de paaslunch! Hij vult goed en het maken van de quiche is zo gebeurd. De voorbereiding kost je maximaal 15 minuutjes, de rest doet de oven voor je. Is dat niet fijn? En nu genieten maar! Happy Easter!
Een eitje bij het ontbijt is natuurlijk altijd lekker, maar met Pasen gaan we écht helemaal los!
Deze oeuf en cocotte — ei in een potje — met zalm is een waanzinnig lekker en simpel ontbijt of brunchgerecht. Met dit recept scoor je zeker punten tijdens de paasdagen, happy easter!
De temperaturen stijgen en de eerste lentezon heeft zich laten zien. Dat kan maar één ding betekenen: het begin van het aspergeseizoen! Als je van deze overheerlijke asperges met Pesto al Limone geen lentekriebels krijgt... dan weten wij het ook niet meer!
De kerstkrans is een teken van geluk, dus waarom laat je dit geluk niet neerstrijken op je bord? Dit niet te versmaden borrelgerecht is makkelijk voor te bereiden en ziet er als een feestje uit. Daar kun je mee aankomen. Dip met je Long Patato Chips in je zelfgemaakte Hummus en Cheese toefjes en smul van de Sicilian Olives, puntjes Manchego-kaas en frisse cherrytomaatjes. Geloof ons: er blijft geen kruimel meer over.
Een chefwaardige paddenstoelensoep in no-time op tafel. Door de gewelde Funghi Porcini Secchi is dit gerecht een ware smaakexplosie in je mond. De soep is zó smaakvol dat hij het prima doet als voorgerecht tijdens je kerstdiner. Serveer met de Bruschetta Funghi Toast en de coquilles en dan is het enkel nog afwachten tot de ogen van je gasten gaan glinsteren van genot.
Met dit gerecht zet je een feestje op tafel én het is supermakkelijk om klaar te maken! Doe de camembert in de Cheese Baker, verwarm in de oven en decoreer vervolgens met onze Truffle Honey. Serveren met wat Bruschetta toast, druiven en walnoten en het genieten kan beginnen. Wie ga jij verwennen met deze lekkernij?
Panzanella is een voorgerecht uit Italië dat oorspronkelijk bedoeld was om goedkoop restjes op te maken. Maar deze salade is zó lekker dat je bijna niet kan wachten totdat je brood oud genoeg is. Iemand nog restjes?
Een lust voor het oog en boterzacht in je mond: ons tartaarrecept. Dit supersnelle voorgerecht is éxtra lekker met truffelsaus, maar ook perfect te combineren met onze pesto pistache. En weet je wat zo fijn aan dit voorgerecht is? Je kunt de tartaar prima voorbereiden. Dat scheelt jou tijd en stres tijdens de feestdagen.