Citroen pistachecake
Deze feestelijke pistache-citroencake mag absoluut niet op de paastafel ontbreken! De cake is luchtig, zacht en supermakkelijk om te maken. Je bakt hem met onze Pistachio spread en Olio di olivia limonia. Happy Easter!
Deze feestelijke pistache-citroencake mag absoluut niet op de paastafel ontbreken! De cake is luchtig, zacht en supermakkelijk om te maken. Je bakt hem met onze Pistachio spread en Olio di olivia limonia. Happy Easter!
Bij een romantisch etentje, hoort een romantisch dessert.. En wat dacht je van deze overheerlijke Macarons met olijven?
Wie zegt dat de barbecue alleen gereserveerd is voor vlees? Als je er eenmaal een ananas op gegrild hebt, zit je volledig met je hoofd in de tropen. Je serveert 'm met een ingekookt sausje van ginger beer, roze peper, mangochutney en een fikse bol romig kokosijs.
Elk etentje met familie of vrienden is pas écht geslaagd met een heerlijk nagerecht. Deze Limoncello-Meringuetaart bevat alles wat je maar kan wensen van een dessert: krokant, smeuïg, boordevol smaak en toch luchtig genoeg als afsluiter. Je zou bijna spijt krijgen dat je ‘m moet delen.
Dit is misschien wel de meest opvallende combinatie die je ooit hebt geproefd: roomijs met olijfolie en Black Hawaii Salt. De perfecte hoeveelheid olijfolie toevoegen aan je roomijs zorgt ervoor dat je wegdroomt wanneer je een hap neemt van dit ietwat vreemde toetje. We horen je denken: en het zout dan? Ken je de smaakcombinatie van chocola met karamel-zeezout? Precies dit! De combinatie van zoet en zout maakt een gerecht onweerstaanbaar. Maar pas op! Als je deze combinatie eenmaal hebt ontdekt kun je er niet meer van afblijven.
Hoe vol je aan het eind van het kerstdiner ook zit, voor een hemels Italiaans dessert is áltijd plek. Deze panna cotta met Limoncello-azijn en frambozenparels is absurd lekker én gemakkelijk voor te bereiden. Een goede panna cotta is stevig genoeg om zijn vorm te behouden, en zacht genoeg om te smelten in je mond. Ideaal als afsluiter van het kerstdiner!
Hemels, deze pistache semifreddo met een crunchy bite van pistachenoten… Semifreddo is een typisch Italiaans nagerecht; het betekent half bevroren ijs. Heerlijk om te serveren met wat stukjes van onze Pistachio Nougat! Tip: Wil je de dag erna nog een stukje? Bewaar alvast wat van de semifreddo in de vriezer. Want alles wat je op tafel zet, gaat gegarandeerd op!
Het nagerecht van het kerstdiner is de kroon op de avond. Althans toch als die bij iedereen in de smaak valt. Met een chocolade fondant als afsluiter scoor je áltijd. Zeker met onze verrassend lekkere Cherry Chocolate Jam binnenin.
Zeg nooit zomaar pannenkoek tegen een crêpe Suzette. Traditioneel gaat het om een flensje dat geserveerd wordt in een gekarameliseerde saus van boter, suiker en sinaasappel. Maar omdat Kerst een feestelijke gelegenheid is, draagt Suzette ditmaal een nieuw – maar o zo lekker – jasje van vijgen en sinaasappel. Een must-try!
Een typische Nederlandse delicatesse: kwarktaart! En ideaal: kwarktaart is klaar in een handomdraai. Deze frisse kwarktaart met Aardbeien-rabarberazijn en Cantuccini is lekker bij de koffie, als dessert of voor bij een BBQ of zomerse picknick!
In tegenstelling tot gewoon ijs wordt een parfait zonder te roeren bevroren. Een andere term voor parfait is stilstaand ijs. Maar de tongen van de gasten zullen zeker niet stilstaan als ze dit ijs hebben geproefd. Bereid je voor op complimenten! Klassieke kerstgerechten met een Oil & Vinegar twist: onze meesterkok Ralph heeft er dit jaar meer dan twintig voor je bedacht. We zijn supertrots op hem! Zijn recepten zijn verrassend en makkelijk, zodat jij zonder stress in de keuken staat! Mix & match ze naar hartenlust en bedenk alvast met welke feestelijke snacks jij dit jaar je gasten verrast. En wie zegt dat je niet gewoon het voor- en hoofdgerecht mag overslaan? En alleen onze desserts op tafel mag zetten?