Recepten

    • Porties 0 - 0

      Rozijnenrondjes

      Deze kleine ronde gebakjes zijn verrijkt met rozijnen en onze Apple caramel jam, waardoor ze een heerlijk zoete smaak krijgen. Perfect als tussendoortje of als een lekker onderdeel van een brunch of high tea.

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 10

      Frambozen slagroomtaart

      Feest met ons mee en geniet van deze heerlijke slagroomtaart. De lagen zijn besprenkeld met Frambozenazijn en besmeerd met Prosecco raspberry jam en romige slagroom. Hierdoor wordt iedere hap een onweerstaanbare smaaksensatie!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Balsamico peertjes

      Ben jij op zoek naar een nagerecht dat perfect past bij een feestelijk herfst- of winterdiner? Stop dan met zoeken… Onze Balsamico brons IGP met zijn rijke smaak, gecombineerd met het zoete van de peertjes, creëren samen een ongelooflijk lekker nagerecht. En alsof dat nog niet genoeg is, geven de Amarettini koekjes dé finishing touch aan dit dessert!

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 10

      Citroen pistachecake

      Deze feestelijke pistache-citroencake mag absoluut niet op de paastafel ontbreken! De cake is luchtig, zacht en supermakkelijk om te maken. Je bakt hem met onze Pistachio spread en Olio di olivia limonia. Happy Easter!

      ...  Lees meer
    • Porties 7 - 8

      Macarons aux Olives

      Bij een romantisch etentje, hoort een romantisch dessert.. En wat dacht je van deze overheerlijke Macarons met olijven?

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Gegrilde ananas met kokosijs

      Wie zegt dat de barbecue alleen gereserveerd is voor vlees? Als je er eenmaal een ananas op gegrild hebt, zit je volledig met je hoofd in de tropen. Je serveert 'm met een ingekookt sausje van ginger beer, roze peper, mangochutney en een fikse bol romig kokosijs.

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 10

      Tiramisu ijs

      Wil je je kerstdiner met een zoete lekkernij afsluiten? Ga dan voor deze heerlijke traktatie: tiramisu ijs met cantuccini koekjes. In dit recept afgetopt met Tiramisu nougat én Tiramisu topping voor een crunchy bite. Een dessert waarmee je sowieso indruk maakt… Buon appetito!

      ...  Lees meer
    • Porties 7 - 8

      Cakerol

      Ben jij op zoek naar dat perfecte toetje om je paasdiner goed af te sluiten? Verzamel dan snel je bakspullen bij elkaar en maak deze frisse Cakerol met Rose Petals Jam en Limoncello Vinegar. Een ware traktatie!

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 10

      Limoncello Meringue taart

      Elk etentje met familie of vrienden is pas écht geslaagd met een heerlijk nagerecht. Deze Limoncello-Meringuetaart bevat alles wat je maar kan wensen van een dessert: krokant, smeuïg, boordevol smaak en toch luchtig genoeg als afsluiter. Je zou bijna spijt krijgen dat je ‘m moet delen.

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Panna Cotta

      Hoe vol je aan het eind van het kerstdiner ook zit, voor een hemels Italiaans dessert is áltijd plek. Deze panna cotta met Limoncello-azijn en frambozenparels is absurd lekker én gemakkelijk voor te bereiden. Een goede panna cotta is stevig genoeg om zijn vorm te behouden, en zacht genoeg om te smelten in je mond. Ideaal als afsluiter van het kerstdiner!

      ...  Lees meer
    • Porties 3 - 4

      Roomijs met olijfolie

      Dit is misschien wel de meest opvallende combinatie die je ooit hebt geproefd: roomijs met olijfolie en Black Hawaii Salt. De perfecte hoeveelheid olijfolie toevoegen aan je roomijs zorgt ervoor dat je wegdroomt wanneer je een hap neemt van dit ietwat vreemde toetje. We horen je denken: en het zout dan? Ken je de smaakcombinatie van chocola met karamel-zeezout? Precies dit! De combinatie van zoet en zout maakt een gerecht onweerstaanbaar. Maar pas op! Als je deze combinatie eenmaal hebt ontdekt kun je er niet meer van afblijven.

      ...  Lees meer
    • Porties 8 - 0

      Pistache semifreddo

      Hemels, deze pistache semifreddo met een crunchy bite van pistachenoten… Semifreddo is een typisch Italiaans nagerecht; het betekent half bevroren ijs. Heerlijk om te serveren met wat stukjes van onze Pistachio Nougat! Tip: Wil je de dag erna nog een stukje? Bewaar alvast wat van de semifreddo in de vriezer. Want alles wat je op tafel zet, gaat gegarandeerd op!

      ...  Lees meer