Recepten

  • Vegetarisch worstenbroodje
   Servings 8 - 10

   Vegetarisch worstenbroodje

   Een vegetarisch worstenbroodje, kan dat wel? Maar als je dit broodje proeft snap je dat het geen andere naam had kunnen krijgen. De vulling is namelijk even kruidig, geurig en verleidelijk als dat van een gewoon worstenbroodje. Smeuïg en perfect op smaak!

   Read more
  • Gepofte zoete aardappelen met Salsa Brava saus
   Servings 0 - 0

   Gepofte zoete aardappelen met Salsa Brava saus

   De gepofte zoete aardappelen zijn boterzacht van binnen en liggen in een pikant-zoete Spaanse tomatensaus. Door alles heen proef je de kruidige smaak van onze beroemde Dipper Toscana. Origineel, razend lekker en zo klaar! Klassieke kerstgerechten met een Oil & Vinegar twist: onze meesterkok Ralph heeft er dit jaar meer dan twintig voor je bedacht. We zijn supertrots op hem! Zijn recepten zijn verrassend en makkelijk, zodat jij zonder stress in de keuken staat! Mix & match ze naar hartenlust en bedenk alvast met welke feestelijke snacks jij dit jaar je gasten verrast. En wie zegt dat je niet gewoon het voor- en hoofdgerecht mag overslaan? En alleen onze desserts op tafel mag zetten?

   Read more
  • Spiesjes van Lamsvlees
   Servings 3 - 4

   Spiesjes van Lamsvlees

   Een mooie en originele manier om vlees te serveren, maar ook functioneel: het rozemarijntakje geeft namelijk ontzettend veel smaak aan het vlees. Even een scherp puntje snijden is het halve werk. En anders kan je altijd een beetje valsspelen door het vlees eerst door te prikken met een spies.

   Read more
  • Piatto di Formaggi
   Servings 5 - 6

   Piatto di Formaggi

   Een kaasplankje waar hartig en zoet perfect samengaan!

   Read more
  • Worstenbroodje met kippengehakt
   Servings 8 - 10

   Worstenbroodje met kippengehakt

   Onze meesterkok Ralph bedacht het volgende: worstenbroodjes gemaakt met pizzameel en olijfolie. En het was een gouden greep, want deze broodjes hebben veel meer bite dan gewone worstenbroodjes. En ook de vulling mag er zijn …

   Read more
  • Gerookte Taleggiokaas
   Servings 3 - 4

   Gerookte Taleggiokaas

   Sweet dreams are made of cheese! Dit pannetje met gesmolten Taleggio is een klein kaasfeestje. Een sterke, lichtzoete roodschimmelkaas. Smelt het in zo'n schattig ovenschaaltje en maak af met de goddelijke Barolo e Tartufo: een zoete Balsamico, gemaakt met Barolowijn en zomertruffel.

   Read more
  • Bistecca Alla Fiorentina
   Servings 3 - 4

   Bistecca Alla Fiorentina

   De T-Bone steak is de crème de la crème van de steaks. Wrijf het vlees aan beide kanten goed in met Siciliaanse dipperkruiden en een beetje zeezout. Knapperig en gekruid van buiten, rood vanbinnen. Precies wat je wil.

   Read more
  • Pasta trofie primavera
   Servings 3 - 4

   Pasta trofie primavera

   Trofie klinkt als een prijs, maar het is een Italiaanse pastasoort. Traditioneel wordt het gegeten met pesto alla Genovese, maar onze kok Ralph kwam met een fijne variant op dat klassieke gerecht en maakte hem met primavera groenten en citroenpesto.

   Read more
  • Gegrilde Dorade
   Servings 3 - 4

   Gegrilde Dorade

   Dorade is een smaakvol visje uit het Middellandse Zeegebied. Met een grillrooster, citroen, peterselie en citroenpesto maak je binnen no time een heerlijk gezond gerecht op de barbecue.

   Read more
  • Gegrilde groenten
   Servings 3 - 4

   Gegrilde groenten

   Salmoriglio is een traditionele Siciliaanse saus die het allerbeste smaakt als je hem zelf hebt gemaakt. Druppel de saus over vers gegrilde groenteplakken en je hebt een voedzaam barbecue-gerecht om je vingers bij af te likken.

   Read more
  • Gegrilde Radicchio
   Servings 3 - 4

   Gegrilde Radicchio

   Deze gegrilde radicchio-salade is een blijvertje. De licht bittere smaak van de radicchio gaat perfect samen met de volle smaak van pittige pecorino, geroosterde noten en zoete Balsamico. Niets zo welkom bij een barbecue als een origineel groentegerecht. .

   Read more
  • Gevulde courgette
   Servings 3 - 4

   Gevulde courgette

   Deze kleine courgettehapjes zijn gevuld met tomaat-amandelpesto en zachte ricotta. Zo gemaakt ook; tien minuutjes op de barbecue en ze zijn klaar om te eten. Het perfecte hapje tussen twee gerechten in.

   Read more