Proef de exclusieve olijfolie
Geselecteerd door gecertificeerd olijfolieproever en sommelier Wilma van Grinsven
Ontdek hieronder de drie verschillende olijfolies voor brooddippen, pasta & pizza of salade & groenten.
Extra vierge olijfolie sommelier
Salads & Vegetables
De extra vierge olijfolie voor salades en groenten heeft een milde smaak.
Extra vierge olijfolie sommelier
Pasta & Pizza
De extra vierge olijfolie voor pasta & pizza heeft een milde delicate smaak.
Extra vierge olijfolie sommelier
Bread Dipping
De extra vierge olijfolie om brood in te dippen heeft een medium sterke smaak.
“Zo smaakt vakmanschap.”
Wilma van Grinsven-Padberg
In 2018 studeerde Wilma cum laude af aan de oudste olijfolieschool ter wereld -O.N.A.O.O. –een 4 jarige opleiding in Italië. Tevens is zij een jaar eerder afgestudeerd aan de CulinarySchool te New York als olijfoliesommelier. Best wel bijzonder, want daarmee was zij de enige van de 2 personen in de wereld die beide opleidingen heeft gedaan. Haar boek ‘Olijfolie’ is beschikbaar in maar liefst 4 talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans.
Altijd de juiste olijfolie bij het juiste gerecht
Salade Van Gegrilde Portobello
Deze salade met gegrilde portobello is een smaakvol en gezond bijgerecht.
Tagliatelle Bolognese
Het recept dat onze kok voor jou heeft samengesteld, komt heel dicht bij het origineel uit Bologna.
Pizza Della Mamma
Een heerlijke pizzavariatie uit de creatieve koker van onze eigen kok.
Strozzapreti al Peperoncino
Strozzapreti worden veel gegeten in Emilia-Romagna, Toscane en Umbrië. Strozzapreti is Italiaans voor “priesterwurgers”.