Olijfolie. Het naslagwerk

€ 24,99
Incl. BTW
Op voorraad
default 65962
  • Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf 59,-
  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
Beschrijving

Olijfolie is een van de gezondste en oudste olie en het gebruik ervan neemt wereldwijd steeds meer toe. Er valt zoveel over te vertellen en toch hebben heel weinig mensen er kennis van. Hoog tijd dat daar verandering in komt en dat olijfolie meer gewaardeerd gaat worden!

In het boek 'Olijfolie' deelt olijfoliesommelier Wilma Van Grinsven-Padberg haar kennis over olijfolie. Ze gaat op zoek naar antwoorden op alle vragen die ze ooit kreeg. Hoe wordt olijfolie gemaakt en hoeveel soorten zijn er? Bestaat er zoiets als olijfoliefraude? Hoe moet je olijfolie proeven en gebruiken? Hoe herken je een goede olijfolie? En een slechte? Dit alles en nog veel meer vind je in dit boek, aangevuld met overheerlijke recepten!

Wilma Van Grinsven-Padberg is gepassioneerd door olijfolie. Ze volgt de opleiding aan de O. N. A. O. O. in Italië en aan het ICC te New York en is een gecertifieerd olijfoliesommelier. Daarnaast reist ze de wereld rond om olijfolie te proeven, te jureren in concours en geeft ze masterclasses aan chefs op topniveau!

... 
Spaar voor shoptegoed!

Bij elke besteding van 10 euro spaar je één punt, bij 15 punten ontvang je een voucher van 5 euro.

Meer informatie
Art.nr. 65962