Puglia - Extra vierge olijfolie - 250ml
- Op voorraad
- Gratis verzending vanaf 59,-
- Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
Herkomst: Puglia, Italië
Robuust van smaak
Ideaal voor stevige gerechten, zoals gegrild vlees en groente
Herkomst
De Puglia extra vierge olijfolie is afkomstig uit het Italiaanse Puglia (de hiel van de laars) van het landgoed Terra di Bari & Castel del Monte.
Olijfsoort
De Puglia is gemaakt van Coratina olijven. Deze worden in de periode van november tot januari geoogst en vervolgens binnen enkele uren volgens de 'koude persing methode' tot olijfolie verwerkt. Door de olijven op deze traditionele manier te persen krijgt men, zoals dit in Italië genoemd wordt, het groene goud! De Puglia heeft een sterke en volle smaak: fruitig en kruidig met een vleugje artisjok.
Toepassing
Zeer geschikt voor stevige gerechten, zoals gegrild vlees en groente! Tip: deze olijfolie kan het beste op het laatst aan een gerecht worden toegevoegd.
Combineer met:
• Marc-de-champagne-azijn
• Aardbei-rabarberazijn
• Mango-azijn
Keurmerk:
Bij Oil & Vinegar verkopen wij bij voorkeur alleen olijfolies met een goud of zilver keurmerk. Zo ben jij altijd verzekerd van de állerbeste kwaliteit extra vierge olijfolie.
Lees hier meer over het keurmerk van het olijfolieinstituut.
Spaar voor shoptegoed!
Bij elke besteding van 10 euro spaar je één punt, bij 15 punten ontvang je een voucher van 5 euro.
Art.nr. | 565421 |
---|---|
Ingrediënten | extra olijfolie verkregen bij de eerste persing. |
Dit product bevat: |
Voedingswaardetabel EU | |
---|---|
Waarde per 100 G | |
Energie in KJ | 3,389 KJ |
Energie in KCal | 824 KCAL |
Vetten | 91.6 G |
Waarvan verzadigde vetten | 13.4 G |
Koolhydraten | 0.0 G |
Waarvan suikers | 0.0 G |
Eiwitten | 0.0 G |
Zout | 0.00 G |
Ontdek hoe dit product wordt gebruikt in de volgende recepten
Meer inspiratie voor in de keuken?
Bekijk hier alle Oil & Vinegar recepten