Gepofte zoete aardappelen met Salsa Brava saus

Gepofte zoete aardappelen met Salsa Brava saus

1 persoon
20 min
0 min
De gepofte zoete aardappelen zijn boterzacht van binnen en liggen in een pikant-zoete Spaanse tomatensaus. Door alles heen proef je de kruidige smaak van onze beroemde Dipper Toscana. Origineel, razend lekker en zo klaar! Klassieke kerstgerechten met een Oil & Vinegar twist: onze meesterkok Ralph heeft er dit jaar meer dan twintig voor je bedacht. We zijn supertrots op hem! Zijn recepten zijn verrassend en makkelijk, zodat jij zonder stress in de keuken staat! Mix & match ze naar hartenlust en bedenk alvast met welke feestelijke snacks jij dit jaar je gasten verrast. En wie zegt dat je niet gewoon het voor- en hoofdgerecht mag overslaan? En alleen onze desserts op tafel mag zetten?

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • 2 Grote Zoete Aardappels
  • 4 theelepels Dipper Toscane
  • 4 theelepels Bak & Braad Olijfolie
  • Zeezout
  • Salsa Brava

Methode

  1. Verwarm een oven voor op 180 °C. Halveer de zoete aardappels (ongeschild). Scheur vier velletjes aluminiumfolie af en leg 1 tl Dipper Toscana en 1 tl Bak & Braad Olijfolie in het midden van elk velletje. Voeg een snufje zeezout toe en leg dan de aardappelen erbovenop met de opengesneden kant naar onder.
  2. Vouw het aluminiumfolie strak dicht en leg de pakketjes op een bakplaat. Doe de pakketjes 15 minuten in de oven en check of de aardappels door en door zacht zijn. Serveer de aardappels met Salsa Brava saus.