open icon
Winkelwagen

Proef de lente!

Haal de lente alvast in huis met onze lekkere en frisse producten en laat je inspireren door onze lenterecepten. Zo geef je jouw lente smaak!


Shop nu jouw favoriete lenteproducten



Lemon Dressing


Frisse kant-en-klare saladedressing op basis van mayonaise, tuinkruiden, citroen en limoen. Geeft de alledaagse salade een fris en fruitige Wow! 

Past perfect bij:

  • Ijsbergsla
  • Gerookte zalm
  • Griekse salade


Egg salt


Een eitje met een snuf zout is lekker, maar ei met onze Egg Salt is gewoonweg verrukkelijk! Top de gekookte eitjes op de paastafel ermee af of strooi een beetje over een toast met avocado. Bijzonder lekker!

Past perfect bij:

  • Gekookt eitje
  • Toast met avocado


Raspberry nougat


Heerlijke Italiaanse nougatreep met frambozen en pure chocolade topping. Zacht, zoet, fris en krokant! Sluit je ogen en waan je even in la bella Italia terwijl je geniet van deze ultieme Italiaanse lekkernij.

Past perfect bij:

  • Je koffie- of theemoment
  • Als dessert met een bolletje ijs


Een culinaire combinatie! 

Combineer aardbei-rabarberazijn eens met extra vierge olijfolie met basilicum en creëer een fantastische saladedressing voor in een groene salade met feta en verse aardbeien. 



Shop mooie paascadeaus

Lentekriebels

Leuk om te geven én om te krijgen: deze overheerlijke lenteproducten in een prachtig cadeaupakket!


Hello Limoni

Wil jij je in de zomerse sferen wanen? Met dit cadeaupakket vol met overheerlijke Limoni-producten is dat mogelijk!



Ook lekker lente



Recepttip: Oeufs en cocotte met zalm

4 personen | Bereidingstijd: 30 min

Methode

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de schaaltjes royaal in met de boter. Snijd de dille en bieslook fijn. Snijd de zalm in stukjes.
  2. Verdeel vervolgens de crème fraîche, tweederde van de kruiden en de zalm over de schaaltjes. Maak een kuiltje in het midden en breek boven elk kuiltje een ei.
  3. Zet de schaaltjes in de braadslee. Vul de braadslee tot tweederde van de rand van de schaaltjes met heet water en zet op het rooster van de oven. Bak de oeufs en cocotte circa 12 minuten in het midden van de oven tot het eiwit gestold is en het eigeel nog zacht is.
  4. Haal uit de oven, bestrooi met peper, Egg Salt en de overige kruiden. Serveer direct met de sneetjes (stok)brood en wat Lemon Dressing.

Ingrediënten

  • Boter
  • 4 takjes verse dille
  • 12 takjes bieslook
  • 100 gr warmgerookte zalm
  • 12 plakjes (stok)brood
  • 125 gr crème fraîche
  • 4 eieren
  • Egg salt
  • Peper
  • Lemon Dressing

Pak uit met onze paasrecepten



Cakerol

Ben jij op zoek naar dat perfecte toetje om je paasdiner goed af te sluiten? Verzamel dan snel je bakspullen bij elkaar en maak deze frisse Cakerol met Rose Petals Jam en Limoncello Vinegar. Een ware traktatie!


Kwarktaart


Een typische Nederlandse delicatesse: kwarktaart! En ideaal: kwarktaart is klaar in een handomdraai. Deze frisse kwarktaart met Aardbeien-rabarberazijn en Cantuccini is lekker bij de koffie, als dessert of voor bij een BBQ of zomerse picknick! 



Witte asperges 


De temperaturen stijgen en de eerste lentezon heeft zich laten zien. Dat kan maar één ding betekenen: het begin van het aspergeseizoen! Als je van deze overheerlijke asperges met Pesto al Limone geen lentekriebels krijgt... dan weten wij het ook niet meer!  


Gebraden lamsbout


Voor dit overheerlijke gerecht moet je wat geduld hebben, maar we beloven dat het malse vlees het wachten waard is. Lekker in combinatie met het bijgerecht: Aardappelkroketjes met pastinaak. Perfect om toe te voegen aan het paasmenu.



Aardappelkroketjes met pastinaak


Maak jij wel eens aardappelkroketjes? Dan moet je dit recept zeker een keer proberen! Dankzij de Potato & Fries Mix verrassend lekker én nog lekkerder wanneer je ze dipt in de Dill Lemon Mustard. Een perfecte side dish voor bij heel veel gerechten!


Limoncello-azijn Spritz


Wat het weer ook is buitenshuis, met dit bruisend zomers drankje waan je je meteen onder de Italiaanse zon.