Witte asperges met Pesto al Limone

Witte asperges met Pesto al Limone

3 - 4 personen
15 min
5 min
De temperaturen stijgen en de eerste lentezon heeft zich laten zien. Dat kan maar één ding betekenen: het begin van het aspergeseizoen! Als je van deze overheerlijke asperges met Pesto al Limone geen lentekriebels krijgt... dan weten wij het ook niet meer!

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • 500 gr geschilde witte asperges
  • Extra vierge olijfolie met citroen
  • 20 gr pijnboompitjes
  • Pesto al limone
  • 2 takjes verse basilicum
  • Egg salt

Methode

  1. Schil de asperges en kook ze in licht gezouten water beetgaar (± 5 minuten).
  2. Rooster ondertussen de pijnboompitjes en laat ze afkoelen. Verdeel de asperges op een mooi bord of een schaal en doe er flink wat Pesto al Limone over.
  3. Garneer tot slot met de geroosterde pijnboompitjes, basilicum en wat druppels Extra vierge olijfolie met citroen
  4. Tip: bijzonder lekker met een gekookt eitje in combinatie met Egg Salt!