Kaasplank met truffelhoning & beer chutney

Kaasplank met truffelhoning & beer chutney

3 - 4 personen
10 min
Met een kaasplank als dessert zit je altijd goed tijdens de feestdagen. De Beer Chutney en truffelhoning zorgen voor mooie contrasterende smaken bij de kazen. Een echte verrassing die je in een handomdraai om tafel zet en heerlijk om je diner mee af te sluiten!

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • Kazen naar keuze
  • Beer chutney
  • Truffle honey
  • Handje walnoten
  • Druiven
  • Pizza Croccantina

Methode

  1. Kies wat mooie kazen uit en leg ze op een serveerplank. Kleed de serveerplank aan met druiven, walnoten en Pizza croccantina.
  2. Combineer de zachte witte kaas (camembert, brie) met de Truffle Honey. Serveer de Beer Chutney in een schaaltje voor bij de harde, sterke kazen.