Kabeljauw met krokant korstje
Kabeljauw met krokant korstje
3 - 4 personen
25 min
Laat je smaakpapillen verleiden door dit verrukkelijke hoofdgerecht: kabeljauw met een korstje. Het korstje wordt gecreëerd door het vermalen van Bruschetta originale, Chopped chili peppers en Taralli. Serveer de krokante vis tot slot met Strozzapreti al peperoncino pasta en groene asperges en het genieten kan beginnen!
Delen met vrienden
Ingrediënten en methode
Ingrediënten
- 6 el Bruschetta originale
- 2 tl Chopped chili peppers
- 250 gr Strozzapreti al peperoncino
- 4 st kabeljauw van elk 150 gr
- 6 stukjes taralli pizza
- 1/2 sjalot
- 100 gr groene asperges
Methode
- Bereid de Strozzapreti al peperoncino pasta zoals aangegeven op de verpakking. Meng ondertussen de Bruschetta orginale, Chopped chili peppers, Taralli pizzaen de ½ sjalot in een keukenmachine tot een mengsel.
- Leg de kabeljauw in een ovenschaal en verdeel het mengsel over de vis. Zet die vervolgens gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Grill de groene asperges in een hete grillpan zodat er mooie grillstreepjes op verschijnen.
- Leg de kabeljauw in een ovenschaal en verdeel het mengsel over de vis. Zet die vervolgens gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Grill de groene asperges in een hete grillpan zodat er mooie grillstreepjes op verschijnen.