Recepten

  • Porties 0 - 1

   Aloha Shrub

   Zomerser kunnen we ze niet maken: deze cocktail van kokoswater, triple sec, passievruchtazijn, wodka en ananassiroop geeft het echte tropische vakantiegevoel! Shrubs zijn cocktails op basis van azijn, bruiswater en/of verse ingrediënten als munt, framboos, citroen of basilicum. Speciaal voor Oil & Vinegar heeft Tess Posthumus - beter bekend als 's werelds beste vrouwelijke bartender - haar favoriete azijnen gebruikt voor het maken van shrubs.

   ...  Lees meer
  • Porties 3 - 4

   Shirley Shrub

   Onze Shirley Shrub wordt gemaakt van gemberbier en granaatappelazijn. Deze lichttroebele shrub wordt met een schijfje citroen geserveerd en is echt de ideale verfrisser op zomerse dagen. Bovendien alcoholvrij! Shrubs zijn cocktails op basis van azijn, bruiswater en/of verse ingrediënten als munt, framboos, citroen of basilicum. Speciaal voor Oil & Vinegar heeft Tess Posthumus - beter bekend als 's werelds beste vrouwelijke bartender - haar favoriete azijnen gebruikt voor het maken van shrubs.

   ...  Lees meer
  • Porties 3 - 4

   The Maayan Experience

   Doe de basilicumblaadjes in een longdrinkglas en vermeng ze met suikersiroop en aardbeienazijn. Vul het glas daarna aan met fijngemalen ijs en voeg het bruiswater toe. Roer even kort door en garneer met een aardbei en een takje basilicum.

   ...  Lees meer
  • Porties 0 - 1

   Groene Cappuccino

   Opvallend voorgerecht met komkommer dat tegelijkertijd romig en kruidig smaakt. Deze soep is zowel warm als koud te serveren en presenteert extra leuk in een glas.

   ...  Lees meer
  • Porties 0 - 1

   Perziksmoothie

   Frisromige smoothie met de zachte smaak van perzik en sinaasappel. Lekker als tussendoortje of in plaats van een dessert.

   ...  Lees meer
  • Porties 3 - 4

   Kers-Amandel Milkshake

   Een milkshake is een dikke koude drank gemaakt van melk, roomijs of softijs en vruchten en/of siroop voor de smaak. De ingrediënten worden gemixt. Probeer ook eens met Kers-Amandel Crema Azijn!

   ...  Lees meer
  • Porties 0 - 1

   Fris Drankje

   Dit sprankelende drankje op basis van granaatappelazijn is heerlijk op een warme zomerdag of als aperitief.

   ...  Lees meer
  • Porties 2 - 3

   Feestelijke Cocktails

   Verrassend maar waar: met azijn maakt u heerlijke cocktails, met of zonder alcohol. Met een zoet, fris of lichtzuur accent. Heerlijk voor een feestje, met de feestdagen of zomaar als dorstlesser. Experimenteren maar!

   ...  Lees meer
  • Porties 1 - 2

   Limoncello-azijn Spritz

   Wat het weer ook is buitenshuis, met dit bruisend zomers drankje waan je je meteen onder de Italiaanse zon. Het enige wat je nodig hebt, is prosecco, limoncello vinegar, bruiswater én…dorst. Saluti!

   ...  Lees meer