Zomerser kunnen we ze niet maken: deze cocktail van kokoswater, triple sec, passievruchtazijn, wodka en ananassiroop geeft het echte tropische vakantiegevoel!
Shrubs zijn cocktails op basis van azijn, bruiswater en/of verse ingrediënten als munt, framboos, citroen of basilicum. Speciaal voor Oil & Vinegar heeft Tess Posthumus - beter bekend als 's werelds beste vrouwelijke bartender - haar favoriete azijnen gebruikt voor het maken van shrubs.
Onze Shirley Shrub wordt gemaakt van gemberbier en granaatappelazijn. Deze lichttroebele shrub wordt met een schijfje citroen geserveerd en is echt de ideale verfrisser op zomerse dagen. Bovendien alcoholvrij!
Shrubs zijn cocktails op basis van azijn, bruiswater en/of verse ingrediënten als munt, framboos, citroen of basilicum. Speciaal voor Oil & Vinegar heeft Tess Posthumus - beter bekend als 's werelds beste vrouwelijke bartender - haar favoriete azijnen gebruikt voor het maken van shrubs.
Doe de basilicumblaadjes in een longdrinkglas en vermeng ze met suikersiroop en aardbeienazijn. Vul het glas daarna aan met fijngemalen ijs en voeg het bruiswater toe. Roer even kort door en garneer met een aardbei en een takje basilicum.
Opvallend voorgerecht met komkommer dat tegelijkertijd romig en kruidig smaakt. Deze soep is zowel warm als koud te serveren en presenteert extra leuk in een glas.
Een milkshake is een dikke koude drank gemaakt van melk, roomijs of softijs en vruchten en/of siroop voor de smaak. De ingrediënten worden gemixt. Probeer ook eens met Kers-Amandel Crema Azijn!
Verrassend maar waar: met azijn maakt u heerlijke cocktails, met of zonder alcohol. Met een zoet, fris of lichtzuur accent. Heerlijk voor een feestje, met de feestdagen of zomaar als dorstlesser. Experimenteren maar!
Wat het weer ook is buitenshuis, met dit bruisend zomers drankje waan je je meteen onder de Italiaanse zon. Het enige wat je nodig hebt, is prosecco, limoncello vinegar, bruiswater én…dorst. Saluti!