Vincotto Vijg - 250ml
- Op voorraad
- Gratis verzending vanaf 59,-
- Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
Heerlijke vincotto uit Apulië met 15% vijgensap. Vincotto betekent in het Italiaans letterlijk ‘gekookte wijn’. Het is een dikke, zoetzure siroop die van oudsher wordt gemaakt door de plattelandsbewoners van Emilia Romagna, Veneto, Lombardije, Apulië en Le Marche. Vincotto is vergelijkbaar met balsamico, maar dan iets minder zuur.
Toepassing
Deze vijgen vincotto maakt gerechten met hartige ingrediënten, zoals mozzarella of Parmezaan, nóg intenser. Ook voor zoete gerechten is deze vincotto perfect. Sprenkel bijvoorbeeld een beetje over ijs of fruitsalades met blauwe bes, sinaasppel, ananas en kiwi.
Spaar voor shoptegoed!
Bij elke besteding van 10 euro spaar je één punt, bij 15 punten ontvang je een voucher van 5 euro.
Art.nr. | 56914 |
---|---|
Ingrediënten | gekookte druivenmost (sulfiet), azijn, vijgen. |
Dit product bevat: | sulfiet |
Voedingswaardetabel EU | |
---|---|
Waarde per 100 G | |
Energie in KJ | 280 KJ |
Energie in KCal | 67 KCAL |
Vetten | 0.0 G |
Waarvan verzadigde vetten | 0.0 G |
Koolhydraten | 13.3 G |
Waarvan suikers | 13.3 G |
Eiwitten | 0.0 G |
Zout | 0.00 G |
Ontdek hoe dit product wordt gebruikt in de volgende recepten
Meer inspiratie voor in de keuken?
Bekijk hier alle Oil & Vinegar recepten