open icon
Winkelwagen

Cadeaupakketten

 

Leg jouw vader in de watten
en shop het perfecte Vaderdag cadeau voor hem. 


vaderdag cadeaupakket

Cadeaukaart


Het kan lastig zijn, het juiste cadeau vinden voor je vader.
Met een cadeaukaart zit je altijd goed!


moederdag giftcard


Alle BBQ-cadeaus voor papa


Een stoer BBQ-pakket of een luxe fles Whiskeyazijn.
Ontdek alle cadeaus voor jouw vader.


moederdag cadeaupakket

Vaderdagrecepten


Een ontbijt op bed of een uitgebreid diner:
Liefde gaat ook bij papa's door de maag.


moederdag giftcard

Met welk Vaderdagpakket verras jij hem?Vaderdag verwenpakket

 

Een stoer cadeau voor een stoere papa! Dit cadeaupakket bevat de ideale producten voor een geslaagd BBQ-avondje.


Hot Chili Challenge

 

Durft jouw vader het aan? Deze unieke verzameldoos bevat drie bijzondere chilisauzen gemaakt van Zuid-Afrikaanse chilipepers. Van mild tot extreem pittig.


Truffel verwenpakket

 

Dit cadeaupakket is ultiem voor truffle lovers. Versterk gerechten met de typerende verfijnde smaak van truffel.Een dag speciaal voor jouw vader 


Liefde gaat door de maag, toch? Dat geldt ook voor papa’s. Maak hem op Vaderdag blij met een BBQ-pakket van Oil & Vinegar. Helemaal gemakkelijk: wij hebben de perfecte producten al voor jou samengesteld. Cadeautips voor VaderdagMoederdag cadeaus

Moederdag is het uitgelezen moment om een bijzondere vrouw in het zonnetje te zetten. Moederdag 2022 valt op zondag 8 mei. Van mama tot oma en van hartsvriendin tot jouw geliefde: iedere vrouw verdient het om (toch wel minstens een keer) per jaar te horen hoe trots jij op haar bent. Heb jij zo’n speciale vrouw in je leven? Pak dan je kans en geef haar een geweldig Moederdag cadeau!

 

Moederdag tips

Een mooi cadeau voor Moederdag geven hoeft niet moeilijk te zijn! We geven je graag wat tips hoe je haar op Moederdag kan verrassen. Jouw  gebaar hoeft niet groot te zijn. Liefde of respect tonen kan al met een dikke kus, lieve woorden of een klein briefje. Wil je uitpakken en haar verrassen met een cadeautje? Dan vind je bij Oil & Vinegar dé perfecte culinaire cadeaus om haar te verwennen. Onze grote tip: geef een cadeaupakket vol lekkers. Niet alleen prachtig ingepakt, maar ook nog eens veelzijdig qua inhoud.

 

Origineel moederdag cadeau

Met een cadeaupakket van Oil Vinegar geef jij gegarandeerd een origineel moederdag cadeau. Liefde gaat door de maag en dat geldt óók voor mama’s! De overheerlijke pakketten zitten bomvol verwenproducten. Zo kan ze zelf lekker aan de gang in de keuken met kwaliteitsproducten. Of wat dacht je van een heerlijk Moederdagontbijt?! Onze moederdag cadeaupakketten zijn altijd ingepakt in een luxe cadeaudoos. Klaar om te geven!

 

Leuke cadeaus voor moeders

Op zoek naar een leuk cadeau om te geven aan je moeder op 9 mei? Met een cadeau van Oil & Vinegar geef je altijd iets speciaals. Ken e bijvoorbeeld onze Pink Gin Vinegar? Vrolijk, vrouwelijk en perfect geschikt om een (alcoholvrije) cocktail mee te maken. Proost op jouw lieve mama! Naast een uniek cadeautje ook vooral op zoek naar het allerbeste cadeau? Kijk dan eens naar onze balsamico’s en extra vierge olijfolies. Deze zijn van de allerbeste kwaliteit! Precies wat jouw moeder verdient, toch? Leg jouw mama in de watten en ontdek alle cadeaus van Oil & Vinegar!