Eendenborst met Cumberland Sauce
Eendenborst met Cumberland Sauce
1 persoon
2 min
20 min
Snel en makkelijk, maar perfect voor de feestdagen: de eendenborst met Cumberland Sauce. De Cumberland Sauce is een rijke fruitsaus en past perfect bij wild gerechten zoals de eendenborst. Lekker om te serveren met het bijgerecht; frietjes met truffelpoeder en Parmezaan.
Delen met vrienden
Ingrediënten en methode
Ingrediënten
- 1 Eendenborst
- Cumberland Sauce
- Truffle Powder
- Frietjes
- 1 stuk Parmezaanse kaas
Methode
- Snijd de vetkant van de eendenborst in ruiten. Bak zonder vetstof op de vetkant circa 7 minuten totdat die mooi bruin is. Draai hem vervolgens om en bak nog 3 minuten. Haal de eendenborst uit de pan en laat op een warm bord 10 minuten afgedekt rusten. Serveer met de Cumberland Sauce.
- Lekker in combinatie met het bijgerecht; frietjes met Truffle Powder en parmezaan.
- Bak de frietjes en plaats vervolgens in een grote schaal. Verdeel er de Truffle Powder en vers geraspte Parmezaanse kaas over en geniet!
Gerelateerde recepten