Over Oil & Vinegar

Het verhaal van Oil & Vinegar

Wie van het leven geniet, komt graag bij Oil & Vinegar. In onze smaakvolle speciaalzaken vind je de beste oliën, verrassende azijnen en tal van heerlijke culinaire geschenken uit de hele wereld. Onze producten worden met zorg geselecteerd en geproduceerd, en dat meestal door traditionele familiebedrijven in het land van origine. Daardoor behouden de producten hun authentieke smaak en dat próéf je. Van onze olijfolies en azijnen tot onze sauzen en pasta's: ál onze producten zorgen voor een Wow! op je bord en maken een gerecht echt bijzonder. 

Die Wow! begint al meteen bij een bezoek aan onze winkel, want er is bij Oil & Vinegar altijd veel te zien en vooral ook te proeven. Bovendien kan je bij Oil & Vinegar rekenen op uitgebreid advies van onze enthousiaste medewerkers, zodat je zeker bent van een geslaagde aankoop. En uiteraard pakken wij je cadeaus graag feestelijk voor je in. 

We like to Add a little Wow! 

Onze filosofie 

Oil & Vinegar is een succesvolle franchiseformule met mediterrane producten waarmee ieder eetmoment bijzonder wordt. Een merk waar medewerkers zich kunnen ontwikkelen en waar kwaliteit centraal staat. Na de start in Nederland in 1999 is Oil & Vinegar inmiddels gegroeid tot een internationale winkelketen. Je vindt onze winkels in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland,  Amerika en Japan. Het concept is gebaseerd op unieke kenmerken die deze speciale winkelformule tot een succes maken. Uiteraard wordt de basis gevormd door de hoge kwaliteit van onze producten. 


Oil & Vinegar
Bij Oil & Vinegar zijn wij ‘Passionate about Taste’. Alles wat we doen, doen we met passie. En staat goede smaak voorop. En dat merkt u aan alles!

In onze winkels vindt u de lekkerste producten, de mooiste vormgeving van serviezen, de prachtigste cadeaus. Maar ook de grootste gastvrijheid, het beste advies en de hoogste service van onze enthousiaste medewerkers. Ruik, proef, zie, hoor, voel en beleef! Wij willen u graag laten genieten van de mooie dingen in het leven!

Sjaak Mark
Algemeen Directeur