De perfecte combinaties
Olie en Azijn
Los van elkaar zijn ze smaakvol, maar als ze samenkomen wordt het pas écht interessant: Olie en azijn. Het combineren van de juiste olijfolie met een bijpassende azijn zorgt altijd voor verrassende smaken. We geven je tips voor de beste combinaties!
Tomatenazijn &
Extra vierge olijfolie met basilicum
Voeg tomatenazijn en extra vierge olijfolie met basilicum toe aan en je geeft de salade caprese een geheel nieuwe dimensie!
Wist je dat?
De basis voor een perfecte dressing: 1/3 azijn op 2/3 olijfolie
Vlierbloesem-limoenazijn &
Extra vierge olijfolie met citroen
Combineer de vlierbloesem-limoenazijn met de extra vierge olijfolie met citroen voor een dressing die gemaakt lijkt voor de zomer!
Tip: heerlijk in een salade met geitenkaas en wat walnoten.
Handig weetje:
Tip: Zoete fruitazijn combineert altijd goed met extra vierge olijfolie die sterk van smaak is!
Aardbeien-rabarbarazijn &
Extra vierge olijfolie met basilicum
De combinatie van zoete aardbeien en het ietwat zure van de rabarber in de Aardbeien-rabarberazijn is een favoriet van velen. Combineer met Extra vierge olijfolie met basilicum voor een delicate saladedressing! Het bijzondere aan deze Italiaanse olie is dat de basilicum mét de olijven is meegeperst. En dat proef je!