open icon
Winkelwagen


Cadeaupakketten

 

Shop het perfecte Moederdag cadeaupakket
en leg jouw mama in de watten.


moederdag cadeaupakket

Giftcard


Wil je haar zelf laten kiezen?
Met een giftcard zit je altijd goed!


moederdag giftcard


Alle cadeaus voor mama


Van een kleinigheidje tot een groot gebaar:
met deze moederdag cadeautjes maak je haar blij.


moederdag cadeaupakket

Moederdag recepten


Ontdek onze recepten voor een
liefdevolle verrassing op bed.


moederdag giftcard

Met welk Moederdagpakket verras jij haar?Lentekriebels

Leuk om te geven én om te krijgen: deze overheerlijke lenteproducten in een prachtig cadeaupakket!


Hello Limoni

Met dit cadeaupakket vol met overheerlijke Limoni-producten waan je je in zomerse sferen!


Moederdag verwenpakket

Een special vinegar voor een speciale vrouw~!Moederdag voor bijzondere vrouwen


Moederdag is een prachtig moment om een belangrijke vrouw in jouw leven in het zonnetje te zetten. Mama, oma, vriendin of partner: Moederdag is haar dag! Jouw liefde tonen op Moederdag kan al met een ontbijtje op bed, een dikke kus of een kleine verrassing. 

Ben je op zoek naar een moederdag cadeau? Oil & Vinegar heeft met veel liefde en aandacht culinaire cadeaupakketten samengesteld. Zo leg je jouw mama echt in de watten! Ontdek alle cadeaus en verras haar!Cadeautips voor MoederdagMoederdag cadeaus

Moederdag is het uitgelezen moment om een bijzondere vrouw in het zonnetje te zetten. Moederdag 2022 valt op zondag 8 mei. Van mama tot oma en van hartsvriendin tot jouw geliefde: iedere vrouw verdient het om (toch wel minstens een keer) per jaar te horen hoe trots jij op haar bent. Heb jij zo’n speciale vrouw in je leven? Pak dan je kans en geef haar een geweldig Moederdag cadeau!

 

Moederdag tips

Een mooi cadeau voor Moederdag geven hoeft niet moeilijk te zijn! We geven je graag wat tips hoe je haar op Moederdag kan verrassen. Jouw  gebaar hoeft niet groot te zijn. Liefde of respect tonen kan al met een dikke kus, lieve woorden of een klein briefje. Wil je uitpakken en haar verrassen met een cadeautje? Dan vind je bij Oil & Vinegar dé perfecte culinaire cadeaus om haar te verwennen. Onze grote tip: geef een cadeaupakket vol lekkers. Niet alleen prachtig ingepakt, maar ook nog eens veelzijdig qua inhoud.

 

Origineel moederdag cadeau

Met een cadeaupakket van Oil Vinegar geef jij gegarandeerd een origineel moederdag cadeau. Liefde gaat door de maag en dat geldt óók voor mama’s! De overheerlijke pakketten zitten bomvol verwenproducten. Zo kan ze zelf lekker aan de gang in de keuken met kwaliteitsproducten. Of wat dacht je van een heerlijk Moederdagontbijt?! Onze moederdag cadeaupakketten zijn altijd ingepakt in een luxe cadeaudoos. Klaar om te geven!

 

Leuke cadeaus voor moeders

Op zoek naar een leuk cadeau om te geven aan je moeder op 9 mei? Met een cadeau van Oil & Vinegar geef je altijd iets speciaals. Ken e bijvoorbeeld onze Pink Gin Vinegar? Vrolijk, vrouwelijk en perfect geschikt om een (alcoholvrije) cocktail mee te maken. Proost op jouw lieve mama! Naast een uniek cadeautje ook vooral op zoek naar het allerbeste cadeau? Kijk dan eens naar onze balsamico’s en extra vierge olijfolies. Deze zijn van de allerbeste kwaliteit! Precies wat jouw moeder verdient, toch? Leg jouw mama in de watten en ontdek alle cadeaus van Oil & Vinegar!