open icon
Winkelwagen

Word Oil & Vinegar member

Sparen voor mooie kortingen? Word member bij Oil and Vinegar.
Zo profiteer je van unieke deals in onze winkels én online.

 
Jouw voordelen als member 
 

• Spaar 1 punt bij iedere 10 euro besteding

• Bij 15 spaarpunten ontvang je een voucher van 5 euro 

• Vouchers zijn online en in onze winkels in te leveren bij iedere aankoop

• Gebruik de Oil & Vinegar app als member

• Inzicht in bestellingen en eerdere aankopen

Zo werkt het
Spaar punten


Je spaart 1 spaarpunt bij iedere aankoop van 10 euro. Bij 15 spaarpunten ontvang je automatisch een voucher van 5 euro in je mail en app. Sparen gaat heel snel, want je spaart zowel in de winkels als online!

 
Gebruik de app

In de app kun je zorgeloos shoppen en heb je altijd inzicht in de jouw huidige puntenstand. Je vouchers vind je hier ook terug. Via de app houden we je als eerste op de hoogte van nieuwe acties en limited editions! Hier vind je ook je unieke barcode.

 
Vouchers inwisselen

Vouchers zijn een half jaar geldig. Wissel vouchers zowel online als in onze winkels in. Scan jouw unieke barcode in de winkel. Online selecteer je jouw voucher bij het afrekenen. 

 
Ik ben al member, wat nu? 


Eerder gespaarde punten en vouchers bekijken? Activeer in een paar stappen jouw bestaande loyalty account: 

Download de gratis app

Alles op één plek met de Oil & Vinegar app. Spaar punten, volg uw bestellingen, bekijk eerdere aankopen, shop eenvoudig je favoriete producten en blijf op de hoogte van onze laatste promoties en evenementen.Veelgestelde vragen


 • Ik ben al member, hoe log ik in om mijn eerder gespaarde punten te zien?

  Voor het nieuwe spaarprogramma heb je een webshop account nodig. Heb je al een webshop account? Controleer of het e-mailadres van je webshop account overeenkomt met die van je loyalty account. Log hier in met je webshop account en check of je de gespaarde punten ziet staan. Zie je niets staan? Log dan in met je loyalty account en klik op 'wachtwoord vergeten'. Heb je nog geen webshop account? Log hier in met het e-mailadres van je loyalty account en klik op 'wachtwoord vergeten'. Na het aanpassen van je wachtwoord is je account gekoppeld en zijn je punten zichtbaar. 
 • Waar vind ik mijn punten?

  Je kunt je actuele puntenstand bekijken in de app en in je webshop account. Hier ontvang je ook de meest actuele informatie over vouchers en aanbiedingen. 

 • Hoe maak ik een member account aan?

  Maak een member account aan op onze website, via de app of registreer je in één van onze winkels.

 • Hoe spaar ik punten?

  Voor elke tien euro die je besteed in de winkel of webshop van Oil & Vinegar verdien je 1 spaarpunt. Als je een aankoop doet in de winkel, vergeet dan niet je membercard te laten scannen. Je punten worden automatisch weergegeven in je member account na je aankoop. 

 • Hoe spaar ik vouchers?

  Bij 15 spaarpunten ontvang je een voucher van 5 euro. Vouchers kun je vervolgens verzilveren in de webshop of in één van onze winkels. 

 • Hoe lang zijn vouchers geldig?

  Vouchers zijn een half jaar geldig.