Klantenservice

 • Storing spaarpunten toevoegen

  Wegens de overgang naar een nieuw kassasysteem ondervinden we in sommige winkels momenteel problemen met het toevoegen van spaarpunten. Voor het bijwerken van punten kun je altijd terecht bij onze klantenservice via mail of telefonisch. Onze excuses voor het ongemak.

 • Contact

  Heb je vragen over je bestelling of betaling of wil je meer weten over onze producten?

  Je kunt ons altijd bereiken op werkdagen van 09:00u tot 17:00u:

  Tel. +31(0)162472065 

  E-mail: Customerservice@oilvinegar.nl

 • Bestellen

  Hoe kan ik een product vinden in de catalogus?

  Je kunt gebruik maken van onze menustructuur en de verschillende filteropties die geboden worden of de zoekfunctie gebruiken. Ook kan je zoeken op productnaam. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact op met onze klantenservice, e-mailadres: Customerservice@oilvinegar.nl

  Kan ik alle getoonde producten bestellen in de webshop?

  In de webwinkel is een groot gedeelte van ons assortiment te bestellen. Voor het volledige assortiment kunt je terecht in onze winkels.

  Kan ik mijn bestelling naar een ander adres laten verzenden?

  Jazeker, bij “verzendgegevens” je kunt een ander adres kiezen dan het factuuradres.

  Ontvang ik een bericht over de voortgang van mijn bestelling?

  Je ontvangt een orderbevestiging per e-mail. Zodra je bestelling in ons magazijn is ingepakt en verstuurd, ontvang je een e-mail van verzending met een track&trace code, zodat je de voortgang van jouw bestelling kunt volgen.

  Wat moet ik doen als ik geen orderbevestiging per mail heb ontvangen?

  Wanneer je geen bevestiging binnen 3 werkdagen na de bestelling hebt ontvangen, dan verzoeken wij contact met de afdeling klantenservice op te nemen, via ons algemene mailadres customerservice@oilvinegar.nl

  Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

  Wanneer je een bestelling wilt wijzigen of annuleren, raden wij je aan contact op te nemen met de klantenservice via customerservice@oilvinegar.nl

 • Betalen

  Hoe kan ik betalen?
  Je kunt betalen middels Mister Cash en met de creditcards Mastercard en Visa. Dit gebeurt binnen een beveiligde omgeving.

  Hoe verloopt de betaling middels creditcard?
  Je kiest voor de betaalmethode MasterCard of VISA
  Bij betaling vul je jouw creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Deze code vindt je aan de achterzijde van jouw creditcard.
  De gegevens worden naar jouw creditcardprovider verstuurd.
  Wanneer de transactie is goedgekeurd, ontvang je hierover bericht.

 • Verzenden

  Wat zijn de verzendkosten?

  Pakketkosten: € 4.95
  Gratis verzending vanaf €59,-.

  Wat is de levertijd?

  Voor 20:00 uur besteld, is binnen 1 tot 2 dagen in huis. Er kunnen door omstandigheden wijzigingen optreden in de standaard doorlooptijd. Hier is Oil & Vinegar niet verantwoordelijk voor. In de meeste gevallen is een order voor 20:00 besteld, vandaag verzonden. Er geldt een uitzondering op het weekend en feestdagen. Plaats je een bestelling na vrijdag 20:00 uur, zaterdag of zondag, dan wordt je bestelling op maandag verstuurd. 

  Zodra het pakket ons magazijn verlaat, sturen wij je een update per e-mail met daarin een Track & Trace-code. Zo zie je precies waar je bestelling zich bevindt. Wij kunnen geen exacte datum of tijdstip garanderen waarop een pakket wordt afgeleverd.


  Wat gebeurt er met mijn pakket wanneer ik niet thuis ben?

  Mocht je bij levering niet thuis zijn, zal de bestelling worden afgeleverd bij jouw naaste buren. 
  In dat geval wordt een bewijs achtergelaten met het huisnummer van de buren waar jouw pakket bezorgd is.

  Orders:

  In het pakket tref je aan: Orderformulier

 • Retourneren

  Ik wil iets retourneren, hoe kan ik dit doen?

  Neem voor het retourneren contact met onze klantenservice, mail naar Customerservice@oilvinegar.nl of bel naar +31(0)162472065. Wij verzoeken jou het ordernummer, de aankoopdatum en de producten te vermelden. Je ontvangt het retouradres en een uniek retournummer.

  Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

  De verantwoordelijkheid en kosten van het retourneren komen voor jouw rekening, tenzij anders overeengekomen (bijv. in geval van gebreken). Wanneer je de bestelling ongefrankeerd retourneert zijn wij genoodzaakt extra kosten à € 12,00 in rekening te brengen.

  Mag ik mijn bestelling altijd retourneren?

  Je hebt het recht je bestelling binnen 14 dagen na levering te retourneren. Het recht van restitutie vervalt na 14 dagen, waarna de fabrikantengarantie voor zover van toepassing in werking treedt. Houdt bij het retourneren rekening met het volgende:


  - Retouren gelden niet voor producten, die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, bijvoorbeeld i.v.m. hygiëne of die kunnen bederven of verouderen.


  - Retouren mogen alleen in behandeling worden genomen wanneer de bestelling ongeschonden en in originele verpakking wordt geretourneerd.


  - Wij kunnen je retour niet in behandeling nemen zonder retournummer.

  Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen?

  Helaas is dit niet mogelijk. Je dient contact op te nemen met onze klantenservice.

  Hoe snel wordt mijn retourzending verwerkt?

  Wanneer je een product retourneert, ontvang je een bevestiging wanneer deze is ontvangen en in behandeling wordt genomen. Binnen 30 dagen wordt jouw geld teruggestort of ontvangt je een vervanging van de retour. Om je retourzending zo spoedig mogelijk te verwerken verzoeken wij jou de aangegeven procedure te volgen.

  Wat moet ik doen als mijn bestelling niet compleet of beschadigd is?

  Heb je een onjuiste bestelling ontvangen, zijn producten kapot of beschadigd of ontbreken er producten? In dat geval verzoeken wij je contact op te nemen met onze afdeling klantenservice. Wij adviseren je hoe nu verder en helpen je het probleem op te lossen. Mail naar Customerservice@oilvinegar.nl of bel naar +31(0)162472065. 

  Kan ik mijn retouren ook inleveren in Oil & Vinegar winkels?

  Het is niet mogelijk om retouren in te leveren in de Oil & Vinegar winkels. Je kunt jouw producten wel terugbrengen bij het bezoekadres van Assisi BV, Koopvaardijweg 19B, 4906CV Oosterhout NB, Nederland. Maakt hiervoor een afspraak met onze afdeling klantenservice. Mail naar Customerservice@oilvinegar.nl of bel naar +31(0)162472065.

 • Klachten

  Indien je een klacht hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. 

  Je kunt ons altijd bereiken op werkdagen van 09:00u tot 17:00u:

  Tel.+31(0)162472065

  E-mail: Customerservice@oilvinegar.nl

 • Member (loyaliteitsprogramma)

  Word Oil & Vinegar member.

  Spaar punten

  Je spaart 1 spaarpunt bij iedere aankoop van 10 euro. Bij 15 spaarpunten ontvang je automatisch een voucher van 5 euro in je mail en app. Sparen gaat heel snel, want je spaart zowel in de winkels als online!

  Gebruik de app

  In de app kun je zorgeloos shoppen en heb je altijd inzicht in de jouw huidige puntenstand. Je vouchers vind je hier ook terug. Via de app houden we je als eerste op de hoogte van nieuwe acties en limited editions! Hier vind je ook je unieke barcode.

  Vouchers inwisselen

  Vouchers zijn een half jaar geldig. Wissel vouchers zowel online als in onze winkels in. Scan jouw unieke barcode in de winkel. Online selecteer je jouw voucher bij het afrekenen. 

 • Member (loyaliteitsprogramma)

  Ontdek onze app

  Onze app is beschikbaar op iOS en Android.

  Alles op één plek

  - Altijd je membercard bij de hand
  - Volg je bestellingen
  - Bekijk eerdere aankopen en bonnen

  Spaar voor vouchers
  Word member in de app en spaar voor vouchers

  - 1 punt bij iedere € 10,- aankoopwaarde
  - Voucher van €5,- bij 15 punten
  - Bekijk jouw puntensaldo in de app

  In de app kun je zorgeloos shoppen en heb je altijd inzicht in de jouw huidige puntenstand. Je vouchers vind je hier ook terug. Via de app houden we je als eerste op de hoogte van nieuwe acties en limited editions! Hier vind je ook je unieke barcode.

Oil & Vinegar

Bij Oil & Vinegar zijn wij ‘Passionate about Taste’.  Alles wat we doen, doen we met passie. En staat goede smaak voorop. En dat merk je aan alles!

In onze winkels vindt je de lekkerste producten, de mooiste vormgeving van serviezen, de prachtigste cadeaus.  Maar ook de grootste gastvrijheid, het beste advies en de hoogste service van onze enthousiaste medewerkers. Ruik, proef, zie, hoor, voel en beleef! Wij willen je graag laten genieten van de mooie dingen in het leven! 

Sjaak Mark
Algemeen Directeur

Contactgegevens

Je kunt ons altijd bereiken op werkdagen van 09:00u tot 17:00u:

Tel.+31(0)162472065

E-mail: customerservice@oilvinegar.nl 

 

Vandaag besteld is zo snel mogelijk verstuurd. Het is drukker dan normaal. Bedankt voor je begrip!

 

Voorzorgsmaatregelen tegen Coronavirus


Bij Oil & Vinegar volgen we nauwgezet de richtlijnen van de autoriteiten om de verspreiding van het Coronavirus (Covid – 19) te minimaliseren.

Onze medewerkers zijn geïnformeerd om alle voorzorgsmaatregelen te nemen in termen van hygiëne, afstand tot elkaar en onze klanten. Wij hebben ook extra voorzorgmaatregelen getroffen door geen proeverijen klaar te zetten in de winkels. Wil je toch iets proeven dan helpen we je natuurlijk graag met inachtneming van de overige maatregelen. We monitoren de ontwikkelingen en informeren als de situatie mocht veranderen.

We wensen je goede gezondheid.
Namens jouw Oil & Vinegar team