Extra vierge olijfolie met chili 250ml

10,95 €
4,38 € / 100ml
Incl. BTW
SKU 996091
E-mail
Peper Olijfolie is afkomstig uit het Italiaanse Puglia en is gemaakt van 60% Coratina en 40% Ogliarola olijven en verse pepers.Smaak: fruitige smaak met een pittige ondertoon Zuurgraad: 0,35% Toepassing: koud en warm (tot 180°C) De combinatie van de hete pepers en de zachte olijfolie geeft een opmerkelijke fruitige smaak met een pittige ondertoon. Kan zowel koud als warm (tot 180°) worden gebruikt en smaakt heerlijk bij salades, peulvruchten, salsa, soep, pizza, pasta, vegetarische maaltijden, marinades, vlees, gegrilde of gebakken kip en schaal- en schelpdieren. Combineert goed met Tomaten Azijn en zoete fruitazijnen. Een dressingtip: 1/3 Vlierbloesem-Appel-Limoen – 2/3 Peper Olijfolie. De olijven worden in de periode van oktober tot december met de hand geplukt en vervolgens binnen enkele uren volgens de “koude persing methode” tot olie verwerkt. Door de olijven op deze traditionele manier te persen krijgt men, zoals dit in Italië genoemd wordt “het groene goud” en wordt er een olijfolie verkregen van hoge kwaliteit en met een lage zuurgraad. Tijdens het persen worden er verse pepers toegevoegd en mee geperst, waardoor de olie zijn specifieke smaak krijgt. De olijfolie is 100% natuurlijk en bevat geen verdere toevoegingen.
Meer informatie
Sample available in store Nee
Ingrediënten extra olijfolie verkregen bij de eerste persing, chilipeper (1%).
prijs 0
This product contains:
Voedingswaardetabel EU
Waarde per 100 G
Energie in KJ 3,367 KJ
Energie in KCal 819 KCAL
Vetten 91.0 G
Waarvan verzadigde vetten 13.0 G
Koolhydraten 0.0 G
Waarvan suikers 0.0 G
Eiwitten 0.0 G
Zout 0.00 G
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Extra vierge olijfolie met chili 250ml

Upsell Products

Ontdek hoe dit product wordt gebruikt in de volgende recepten