open icon
My Cart

Découvrez nos nouveaux Rubs pour le BBQ


Frottez, frottez, frottez ! Les rubs sont parfaits pour faire mariner la viande, les légumes et le poisson. Nous avons ajouté trois nouveaux rubs dans notre gamme d’assaisonnements fantastiques pour le barbecue. Des saveurs doucement fumées à fraîchement épicées, ces mélanges d’épices vous permettent de simplement transformer tous vos plats en de véritables merveilles culinaires

 




Lemon & Herb Rub 75g

 

Vous aimez l'agneau ou les pommes de terre (au four) ? Ce mélange est donc un must absolu. Ce mélange d'herbes est idéal pour assaisonner facilement les pommes de terre, l'agneau, le poulet et les légumes. Le mélange a un goût frais et épicé et est rempli d'herbes et d'épices, comme le romarin, l'ail, le poivre noir, l'origan, le zeste de citron et la menthe verte.




Sweet & Smoky rub 100g

 

Mélange d'herbes douces fumées avec de l'ail, du poivron, du cumin, du sucre brun, du sel et de la coriandre. L'assaisonnement idéal pour les carnivores et les amateurs de goût fumé. Avec ce riche mélange d'herbes, vous pouvez facilement apporter de délicieuses saveurs fumées à votre cuisine. Le mélange d’herbes contient du sucre brun et du sel pour rendre la viande encore plus savoureuse.;




Cajun-style paprika rub 94g

 

Mélange d'herbes puissant et polyvalent à base de coriandre, de poivron, de graines de moutarde, de piment, d'oignon, d'ail et d'origan. Par conséquent, le mélange a un goût très varié qui peut être caractérisé comme épicé, légèrement salé et légèrement piquant. Excellent assaisonnement pour tous les types de viande et de poisson.



Sèches ou humides?

 

Les épices peuvent être utilisées de deux façons : sèches ou humides. Pour un assaisonnement à sec, badigeonnez la viande, le poisson ou les légumes avec le mélange sec. Pour un assaisonnement liquide, vous devez d'abord laisser tremper le mélange d'herbes dans de l'huile d'olive pendant une heure, avant d’enduire l’ingrédient à mariner.




Kruidentrio

 

Drie geweldige smaakmakers bij het BBQ’en.
Van zoetrokerig tot friskruidige smaken, met dit kruidentrio wordt elk gerecht gegarandeerd een hit.


NIEUW
Beer specials

 

Een avondzonnetje, het vlees of groenten op de grill én.. een zomers biertje. In ons nieuwe assortiment hebben we daarom een aantal super lekkere bierproducten. Geweldig om indruk te maken op jouw gezelschap tijdens een etentje, maar ook perfect om cadeau te geven aan echte bierliefhebbers!

 


Beer Sauce

 

Beeld je langzaam garend stoofvlees in en je hebt ongeveer de gelaagde smaak van deze saus te pakken. Je maakt er gegrild barbecuevlees of een hamburger in een handomdraai culinair mee.






Beer Mustard

 

Een medium pittige mosterd met een intense smaak van Mongozo premium Belgisch bier. Het mosterdzaad, de azijn, kruiden en specerijen zijn gedurende 48 uur ingelegd in het bier.


 



Beer Vinegar

 

Zoetzure azijn met de intense smaak van een lokaal Italiaans Strong Ale biertje. Een bijzonder innovatieve azijn die perfect past in stoere saladedressings en in BBQ-marinade.






Ook nieuw in het BBQ-assortiment:



Wie verras jij met een mooi BBQ-cadeau?


Recept tip: Texan Burger met Whiskey BBQ saus



4  personen |Voorbereidingstijd: 30 min | Kooktijd: 10 min


Ingrediënten

  • 400 gr. rundergehakt
  • 2 el. Texan steak rub
  • 8 plakken bacon
  • 8 cherrytomaatjes
  • 1 kleine rode ui
  • 1 avocado
  • Ghost chili seasoning
  • Zeezout
  • 4 plakken cheddarkaas
  • 8 blaadjes bladsla
  • 4 hamburgerbroodjes
  • Whiskey BBQ sauce
  • 4 hamburgerprikkers

Bereiding

  1. Steek de BBQ aan. Meng het rundergehakt met de Texan Steak Rub. Rol 4 ballen en druk ze plat.
    Druk zacht met je duim in het midden van elke burger zodat die niet kromtrekken
    tijdens het bakken. Leg ze vervolgens in de koelkast.

  2. Bak de bacon bruin en knapperig op de BBQ. Snijd de cherrytomaatjes in kleine
    stukjes en snipper de rode ui. Meng beide met een geprakte avocado en breng op
    smaak met onze Ghost Chili Seasoning en zeezout. Snijd de hamburgerbroodjes
    doormidden en gril ze kort op de barbecue. Leg nu de hamburgers op de grill en
    bak die 3 minuten aan weerszijden. Plaats vervolgens een plak Cheddarkaas op
    de hamburgers en leg ze terug op de barbecue tot de kaas is gesmolten.

  3. Plaats een blaadje sla op de onderkant van de broodjes en leg er de hamburgers
    op. Schep een flinke lepel van het avocado-tomaatmengsel op de hamburger,
    voeg hier de krokante bacon aan toe en werk af met de Whiskey BBQ sauce.

  4. Leg de bovenkant van het broodje erop en steek er tot slot een hamburgerprikker
    door om alles op zijn plaats te houden. Zo zit elke hap boordevol smaak, geniet!

Pak uit met onze BBQ-recepten



Pittige Veggie burger met Pineapple Chili Sauce


Lijkt het je te arbeidsintensief om je eigen veggie burger te maken? Think again! Deze pittige burger heeft het allemaal: de rokerige BBQ-smaak, een krokant broodje, een vleugje zoet, een snufje Fleur de Sel én je hebt er maar 20 minuten werk aan.



BBQ Maiskolven met Lemon & Herb Rub


Maiskolven zijn een klassieker op de BBQ. En toch is dit recept verfrissend te noemen. Dat mag je best letterlijk nemen, want onze Lemon & Herb Rub geeft een heerlijk frisse – en toch kruidige – smaak aan de maïskolven.




Beer Chicken met Beer Sauce


Vind je ook dat bier en BBQ hand in hand gaan? Dan is dit recept perfect voor jou! De Chicken Sitter maakt je kip heerlijk krokant aan de buitenkant, terwijl de binnenkant gestoomd wordt met je favoriete drankje.



Kippenpoten met Whiskey Mustard & Whiskey azijn


Dit recept vergt wat voorbereidingstijd, maar dat detail ben je zo vergeten van zodra de marinade je smaakpapillen streelt. 




Gepofte aardappel


Dit pittige bijgerecht is heel eenvoudig te maken, bij mooi weer lekker buiten op de BBQ en anders in de oven. Lekker pittig door de Patatas Bravas kruiden en Arbequina Olijfolie



Panzanella salade met BBQ groentes & Pesto Piccante


Panzanella is een voorgerecht uit Italië dat oorspronkelijk bedoeld was om goedkoop restjes op te maken. Maar deze salade is zó lekker dat je bijna niet kan wachten totdat je brood oud genoeg is. Iemand nog restjes?