13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
klantenservice

Klantenservice

Geopend van ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur.

+31 (0) 162 472065

uspGratis verzending vanaf 59,-

uspVoor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden

uspVerzekerd van de hoogste kwaliteit

Dressings van Oil & Vinegar



Een lekkere dressing kopen? Een dressing is dé smaakmaker in vele gerechten. Het maakt jouw gerecht helemaal af. Een dressing kun je zelf maken, maar je kunt ook één van onze heerlijke dressings kopen. Deze zijn ready made en direct te gebruiken op salades, groenten, vleesgerechten.

 


Veelzijdige dressings

Dressing is een saus die je in eerste instantie kunt gebruiken om je salade smaak te geven. Van een heerlijke caesarsalade tot een rucolasalade met zeebaars. Met dressings in alle smaken kun je écht ieder gerecht naar een hoger niveau tillen. Toch kun je goede dressings voor meer dan alleen je salade gebruiken. Wat dacht je van gebakken zalm met een honingtijmdressing? Of een sushibowl met wat druppels geroosterde sesamdressing? En heb je wel eens mosterd-dilledressing op je sandwich geprobeerd? Goede ideeën voor altijd een verrassende maaltijd.

 


Alleen de allerbeste dressing

Alle dressings in ons assortiment zijn speciaal geselecteerd en samengesteld op de allerbeste smaak. We hebben voor iedere gelegenheid en voor ieder gerecht de juiste dressing. Van frisse, fruitige dressings tot romige, kruidige dressings. Een goede dressing bestaat meestal op basis van olie en azijn, waarbij alleen kruiden en specerijen zijn toegevoegd. Neem onze geroosterde sesamdressing: deze dressing bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.



Zelf een dressing maken?

Wil je zelf een dressing maken? Ontdek dan onze perfecte combinaties van olie en azijn voor de perfecte saladedressings!

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren