Surprisebox ‘ALL STARS’ XXL - 100 euro

Speciale prijs 100,00 € Normale prijs 200,00 €
Incl. BTW
SKU 60080
E-mail

Elke box is gevuld met kwaliteitsproducten uit ons assortiment en is met zorg samengesteld. De box heeft ongeveer een dubbele waarde t.o.v. de verkoopprijs, de korting die je ontvangt is (ca. 50% korting). Dat is extra leuk ontdekken. Voor jezelf, of om aan een ander cadeau te doen!

(De surprisebox kan niet ingepakt worden als cadeau!)

In de Surprise Box 100 euro (totaal 22 producten) zitten minimaal vijf topproducten, o.a. de balsamicoazijn goud IGP 250ml, Whiskey Vinegar 250ml en een olijfolie in blik 500ml. Daarnaast vind je een olijfolie (Castillo de Canena reserva familiar 250ml) en lekkere appetizers (o.a. Bruschetta originale 100g, Grissini Toscana 200g, Pesto genoverse 130g, Sicilian olives 300g en meer) om je borrel compleet te maken. Maar ook heerlijke pastaproducten (o.a. Pasta trofie), de beste dips en verschillende sauzen die echt overal bij kunnen.

Let op, in de winkel hanteren we een andere aankoopwaarde voor de saletassen dan voor de boxen in de webshop. In de online verkrijgbare boxen zitten andere producten dan in de sale tassen in de winkel. Altijd heeft een box of tas ca. 50% korting.

Door drukte kan het voorkomen dat uw Surprisebox later wordt bezorgd dan u van ons gewend bent.

Meer informatie
Sample available in store Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Surprisebox ‘ALL STARS’ XXL - 100 euro