open icon
Winkelwagen

Ontdek onze nieuwe rubs


Rubs zijn ideaal voor het marineren van vlees, groenten en vis. Deze kruidenmixen zijn geweldige smaakmakers bij het bbq'en. We hebben drie nieuwe rubs aan ons assortiment toegevoegd om jouw BBQ compleet te maken. Van zoetrokerig tot friskruidige smaken: met deze kruidenmixen maak je op een eenvoudige manier van ieder gerecht gegarandeerd een hit. Proef en ervaar het zelf!

 




Lemon & Herb Rub 75g

 

Ben je gek op lamsvlees of (gebakken) aardappeltjes? Dan is deze mix een absolute musthave. Deze kruidenmix is ideaal voor het eenvoudig op smaak brengen van aardappelen, lamsvlees, kip en groenten. De mix is fris en kruidig van smaak en zit bomvol kruiden en specerijen, zoals rozemarijn, knoflook, zwarte peper, oregano, citroenschil en groene munt. 




Sweet & Smoky rub 100g

 

Sweet & Smokey Rub is een zoetrokerige kruidenmix met o.a. knoflook, paprika, komijn, bruine suiker, zout en koriander. De ideale smaakmaker voor carnivoren en smokehouse liefhebbers. Met deze rijke kruidenmix breng je op een eenvoudige manier heerlijke rokerige smaken in de keuken. De kruidenmix bevat bruine suiker en zout, om vlees nóg smaakvoller te maken. Het zout onttrekt vocht aan vlees, waar de andere kruiden perfect in kunnen oplossen. 




Cajun-style paprika rub 94g

 

Krachtige, veelzijdige kruidenmix met koriander, paprika, mosterdzaad, chili, ui, knoflook en oregano. Daardoor heeft de mix een heel gelaagde en afwisselende smaak die als kruidig, ietwat zout en mild pittig te typeren valt. Geweldige smaakmaker bij alle soorten vlees en vis.



Zo  gebruik je de rubs


De rubs kunnen op twee manieren gebruikt worden: als ‘dry rub’ en als ‘wet rub’.
‘To rub’ is Engels voor wrijven. Voor een dry rub wrijf je het vlees (de vis of groente) in met de droge mix.
Voor een ‘wet rub’ laat je de kruidenmix eerst een uur wellen in olijfolie, alvorens hem op het vlees (de vis of groente) te wrijven.




Kruidentrio

 

Drie geweldige smaakmakers bij het BBQ’en.
Van zoetrokerig tot friskruidige smaken, met dit kruidentrio wordt elk gerecht gegarandeerd een hit.


NIEUW
Beer specials

 

Een avondzonnetje, het vlees of groenten op de grill én.. een zomers biertje. In ons nieuwe assortiment hebben we daarom een aantal super lekkere bierproducten. Geweldig om indruk te maken op jouw gezelschap tijdens een etentje, maar ook perfect om cadeau te geven aan echte bierliefhebbers!

 


Beer Sauce

 

Beeld je langzaam garend stoofvlees in en je hebt ongeveer de gelaagde smaak van deze saus te pakken. Je maakt er gegrild barbecuevlees of een hamburger in een handomdraai culinair mee.






Beer Mustard

 

Een medium pittige mosterd met een intense smaak van Mongozo premium Belgisch bier. Het mosterdzaad, de azijn, kruiden en specerijen zijn gedurende 48 uur ingelegd in het bier.


 



Beer Vinegar

 

Zoetzure azijn met de intense smaak van een lokaal Italiaans Strong Ale biertje. Een bijzonder innovatieve azijn die perfect past in stoere saladedressings en in BBQ-marinade.






Ook nieuw in het BBQ-assortiment:



Wie verras jij met een mooi BBQ-cadeau?


Recept tip: Texan Burger met Whiskey BBQ saus



4  personen |Voorbereidingstijd: 30 min | Kooktijd: 10 min


Ingrediënten

  • 400 gr. rundergehakt
  • 2 el. Texan steak rub
  • 8 plakken bacon
  • 8 cherrytomaatjes
  • 1 kleine rode ui
  • 1 avocado
  • Ghost chili seasoning
  • Zeezout
  • 4 plakken cheddarkaas
  • 8 blaadjes bladsla
  • 4 hamburgerbroodjes
  • Whiskey BBQ sauce
  • 4 hamburgerprikkers

Bereiding

  1. Steek de BBQ aan. Meng het rundergehakt met de Texan Steak Rub. Rol 4 ballen en druk ze plat.
    Druk zacht met je duim in het midden van elke burger zodat die niet kromtrekken
    tijdens het bakken. Leg ze vervolgens in de koelkast.

  2. Bak de bacon bruin en knapperig op de BBQ. Snijd de cherrytomaatjes in kleine
    stukjes en snipper de rode ui. Meng beide met een geprakte avocado en breng op
    smaak met onze Ghost Chili Seasoning en zeezout. Snijd de hamburgerbroodjes
    doormidden en gril ze kort op de barbecue. Leg nu de hamburgers op de grill en
    bak die 3 minuten aan weerszijden. Plaats vervolgens een plak Cheddarkaas op
    de hamburgers en leg ze terug op de barbecue tot de kaas is gesmolten.

  3. Plaats een blaadje sla op de onderkant van de broodjes en leg er de hamburgers
    op. Schep een flinke lepel van het avocado-tomaatmengsel op de hamburger,
    voeg hier de krokante bacon aan toe en werk af met de Whiskey BBQ sauce.

  4. Leg de bovenkant van het broodje erop en steek er tot slot een hamburgerprikker
    door om alles op zijn plaats te houden. Zo zit elke hap boordevol smaak, geniet!

Pak uit met onze BBQ-recepten



Pittige Veggie burger met Pineapple Chili Sauce


Lijkt het je te arbeidsintensief om je eigen veggie burger te maken? Think again! Deze pittige burger heeft het allemaal: de rokerige BBQ-smaak, een krokant broodje, een vleugje zoet, een snufje Fleur de Sel én je hebt er maar 20 minuten werk aan.



BBQ Maiskolven met Lemon & Herb Rub


Maiskolven zijn een klassieker op de BBQ. En toch is dit recept verfrissend te noemen. Dat mag je best letterlijk nemen, want onze Lemon & Herb Rub geeft een heerlijk frisse – en toch kruidige – smaak aan de maïskolven.




Beer Chicken met Beer Sauce


Vind je ook dat bier en BBQ hand in hand gaan? Dan is dit recept perfect voor jou! De Chicken Sitter maakt je kip heerlijk krokant aan de buitenkant, terwijl de binnenkant gestoomd wordt met je favoriete drankje.



Kippenpoten met Whiskey Mustard & Whiskey azijn


Dit recept vergt wat voorbereidingstijd, maar dat detail ben je zo vergeten van zodra de marinade je smaakpapillen streelt. 




Gepofte aardappel


Dit pittige bijgerecht is heel eenvoudig te maken, bij mooi weer lekker buiten op de BBQ en anders in de oven. Lekker pittig door de Patatas Bravas kruiden en Arbequina Olijfolie



Panzanella salade met BBQ groentes & Pesto Piccante


Panzanella is een voorgerecht uit Italië dat oorspronkelijk bedoeld was om goedkoop restjes op te maken. Maar deze salade is zó lekker dat je bijna niet kan wachten totdat je brood oud genoeg is. Iemand nog restjes?