Zalmtartaar met avocado
Zalmtartaar met avocado



Een makkelijk en waanzinnig lekker voorgerecht: zalmtartaar met avocado. In dit recept afgewerkt met onze Gin cocktail sauce als verrassende finishing touch. Het leuke aan dit voorgerecht is dat hij er ook nog eens super chique uitziet, ideaal voor de feestdagen dus!
Delen met vrienden

Ingrediënten en methode
Ingrediënten
- Gin cocktail sauce
- Kappertjes in extra vierge olijfolie
- Pizza croccantina
- Avocado olie
- 400gr rauwe zalm
- 1/2 rode ui
- 2 avocado's
- Zeekraal
Methode
- Snijd de zalm, de avocado en de rode ui in kleine blokjes. Meng de avocado en rode ui in een kom door elkaar met 1 eetlepel Avocado olie.
- Neem een uitsteekring en leg die op een bord. Verdeel hier ¼ van het avocadomengsel in en druk goed aan. Plaats er vervolgens 100 gram van de gesneden zalm over en druk aan. Haal de ring weg en herhaal deze stap op de resterende 3 borden.
- Verdeel vervolgens de Gin cocktail sauce rond de tartaar. Werk de zalm af met wat Kappertjes in extra vierge olijfolie en zeekraal. Beleg elk bord met 2 tot 3 stukjes Pizza croccantina.
Reviews
Schrijf uw eigen review