Veggie pastasalade met rode biet

Veggie pastasalade met rode biet

1 persoon
20 min
0 min
Een heerlijke salade met linzenpasta, spinazie, geitenkaas, walnoot en rode biet. 100% vegetarisch en supergezond! Dankzij de exclusief bij Oil & Vinegar verkrijgbare ""Pure Food Inside"" glazen potten ben je altijd gezond onderweg! Maak één van onze vele lekkere salad in a jar-recepten, of mix zelf je favoriete ingrediënten. Supermakkelijk, je hoeft alleen de glazen pot te vullen en dan blijft de salade lekker fris. Heerlijk voor in de pauze, onderweg of bij de picknick, en nog gezond ook. Smakelijk!

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • 4 eetlepels Walnootolie
  • 3 eetlepels Frambozenazijn
  • 250 gram Rode biet
  • 50 gram Veggie Pasta
  • 50 gram Babyspinazie
  • 1 Pastinaak
  • 50 gram Geitenkaas Blanc
  • Walnoten
  • Glazen Pot (Pure Food Inside Jar)

Methode

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de pastinaak in plakjes en meng de plakjes met 1 eetlepel Walnootolie. Verdeel de plakjes over een met bakpapier belegde bakplaat en rooster ze 20 minuten in de oven. Kook de rode bieten en snij ze in kleine blokjes.
  2. Kook de Veggie Pasta volgens de verpakkingsinstructies. Snij de babyspinazie in reepjes. Meng 3 eetlepels Walnootolie met 3 eetlepels Frambozenazijn.
  3. Giet dit mengsel in een glazen pot en vul de pot dan achtereenvolgens met rode biet, pasta, pastinaak, spinazie, verkruimelde geitenkaas en bovenop een handje gehalveerde walnoten.