Rosbiefcarpaccio met truffelsaus

Rosbiefcarpaccio met truffelsaus

3 - 4 personen
10 min
5 min
Ontbreekt het je aan inspiratie bij het bedenken van je lentelunch? Probeer dan deze rosbiefcarpaccio met truffelsaus. In slechts een kwartiertje tijd tover jij een maaltijd op tafel die niet zou misstaan in een sterrenrestaurant.

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • 20 plakken dungesneden rosbief
  • 2 portobello’s
  • 250 g verschillende soorten tomaten
  • 100 g rucola
  • 50 g parmezaanse kaas
  • 4 el olijfolie (onze tip: puglia)
  • 4 el carpaccio truffle sauce
  • peper en zout naar smaak

Methode

  1. Snij de portobello’s in dunne plakken en bak ze goudbruin in een pan met 1 eetlepel olijfolie. Breng de portobello’s op smaak met een snufje zout en peper. Snij vervolgens de grote tomaten in plakken en halveer de kleine tomaten.
  2. Verdeel de rosbief over vier borden en leg de gesneden tomaten erop. Verdeel ook de portobello-plakjes en lepel er vervolgens Carpaccio Truffl e Sauce overheen.
  3. Garneer het gerecht met rucola en Parmezaanse kaas en druppel tot slot wat olijfolie over de carpaccio.