Roomijs met olijfolie
Roomijs met olijfolie
3 - 4 personen
10 min
Dit is misschien wel de meest opvallende combinatie die je ooit hebt geproefd: roomijs met olijfolie en Black Hawaii Salt. De perfecte hoeveelheid olijfolie toevoegen aan je roomijs zorgt ervoor dat je wegdroomt wanneer je een hap neemt van dit ietwat vreemde toetje. We horen je denken: en het zout dan? Ken je de smaakcombinatie van chocola met karamel-zeezout? Precies dit! De combinatie van zoet en zout maakt een gerecht onweerstaanbaar. Maar pas op! Als je deze combinatie eenmaal hebt ontdekt kun je er niet meer van afblijven.
Delen met vrienden
Ingrediënten en methode
Ingrediënten
- 1 l. Roomijs
- 150 ml. Nocellara extra vierge olijfolie
- Black Hawaii zeezout
- 1 Mango
- Paar blaadjes munt
Methode
- Schil de mango en snijd die in plakjes.
- Verdeel 2 tot 3 bolletjes roomijs in 4 schaaltjes.
- Giet er een flinke scheut Nocellara extra vierge olijfolie overheen.
- Garneer met plakjes mango, wat blaadjes munt en Black Hawaii zout. Voilà!