Pasta met wittetruffelsaus

Pasta met wittetruffelsaus

3 - 4 personen
10 min
15 min
Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van kerst. Ook als je in de keuken staat om het kerstdiner te verzorgen. Onze feestelijke White Truffle Sauce zorgt ervoor dat jij binnen een oogwenk de állerlekkerste truffelpasta ooit op tafel zet. En om de pasta nog vertruffelijker te maken maak je hem af met een scheutje Extra vierge olijfolie met witte truffel. Met dit gerecht kun je niet alleen genieten van overheerlijk eten, maar ook van elkaar.

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • 250 g. Linguine al nero di seppia
  • White truffle sauce
  • 400 g. spinazie
  • Marc-de-champagne-azijn
  • Extra vierge olijfolie met witte truffel
  • 75 g. parmezaanse kaas

Methode

  1. Neem alvast een drankje en geniet in no-time van een bijzonder heerlijke pasta!
  2. Kook als eerste de Linguine al Nero di seppia in 6-8 minuten gaar en giet het af.
  3. Roerbak daarna de spinazie en blus die op het einde af met een scheut Marc-de-champagne-azijn.
  4. Meng vervolgens een flinke eetlepel White Truffle Sauce door de pasta.
  5. Leg de spinazie in een diep bord, dresseer daar de pasta overheen en garneer met geraspte Parmezaanse kaas.
  6. Maak het gerecht af met nog wat Extra vierge olijfolie met witte truffel. Eet smakelijk!