Kalfsfricandeau

Kalfsfricandeau

3 - 4 personen
20
Deze kalfsfricandeau met Limoncello Mayonnaise is een feestje op je bord! Wat Bruschetta Toast on the side en klaar is je voorgerecht. Heb je nog wat kalfsfricandeau over? Verwen jezelf de volgende dag dan met een luxe lunch: broodje kalfsfricandeau! Genieten…

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • Limoncello Mayonnaise
  • Bruschetta Toast Garlic
  • Bonsecco Extra Vierge Olijfolie
  • 250g Kalfsfricandeau in plakjes
  • 100g rauwe tonijn
  • 40g rucola
  • 40g kappertjes
  • 1 citroen

Methode

  1. Verdeel de helft van rucola over een mooie grote schaal en drapeer hier de plakjes kalfsfricandeau op. Verdeel de rest van de rucola eroverheen. Rasp de gele schil van de citroen.
  2. Snijd de tonijn in blokjes en verdeel ook deze over de fricandeau. Garneer met toefjes Limoncello Mayonnaise, Bonsecco extra vierge olijfolie, kappertjes en wat verse citroenrasp.
  3. Serveer met de Bruschetta toast garlic.