Italiaanse salade

Italiaanse salade

0 personen
20 minuten
Een perfect bijgerecht, deze Italiaanse salade. Heerlijk voor bij een stukje vlees of vis! Voor een feestelijke look maak je de salade af met onze Grissini Piemonte en Flower Art. Serveer in een mooie saladeschaal en buon appetito!

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • 100 gr Tomaatjes
  • 2 Burrata
  • Grissini Piemonte
  • 20 Kapperappeltjes
  • Flavor Your Dressing – Flower Art
  • 100 ml Extra Vierge Olijfolie Met Basilicum
  • 75 gr Parmezaanse Kaas
  • 100 gr Pistachenoten
  • 30 gr Verse Basilicum
  • Citroen(Sap)
  • 85 gr Gemengde Sla
  • 100 gr Parmaham
  • Zout

Methode

  1. Doe 80 gram pistachenoten, de Parmezaanse kaas, basilicum en de Extra vierge olijfolie met basilicum in de keukenmachine en maal tot een pesto. Breng op smaak met zout en wat citroensap.
  2. Meng de sla en de parmaham door elkaar. Roer de pesto door de salade en leg vervolgens de burrata in de schaal. Halveer de tomaatjes en verdeel ook deze over de salade.
  3. Verdeel een klein handje Grissini Piemonte, kapperappeltjes en de Flavor your dressing - Flower art naar wens over de salade. Hak de overige pistachenoten in grove stukken en maak de salade hiermee af.
  4. Geniet ervan!