Groene asperges en bimi

Groene asperges en bimi

4 - 5 personen
15 min
30 min
Deze lekkere mix van groene groentes is wat ons betreft een onmisbaar bijgerecht voor bij de barbecue: groene asperges en bimi. Smaakt heerlijk bij zowel vlees en vis en kan koud en warm geserveerd worden.

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • 1 bos groene asperges
  • 1 bakje bimi
  • 1 el Condiment Lime & Ginger
  • Allioli
  • 1/2 el sesamzaad
  • 1 el Bak- & Braadolijfolie
  • 2 el gehakte walnoten

Methode

  1. Snijd de harde stukken van de asperges. Doe de asperges en bimi in een kom en voeg wat Condiment lime & ginger en Bak- & braadolijfolie toe. Meng alles door elkaar.
  2. Voeg nu de sesamzaadjes toe en gril de asperges en bimi op een matig vuur op de barbecue. Als de groenten beetgaar zijn, kan je ze serveren in een mooie schaal. Voeg als laatste de gehakte walnoten toe.
  3. Serveer de allioli in een apart schaaltje. Je kunt dit bijgerecht zowel koud als warm serveren.