Gegrilde Zoete Aardappel

Gegrilde Zoete Aardappel

3 - 4 personen
10 min
35 min
Zoete aardappel: wij houden ervan. Zeker als ze zacht gepoft zijn op de barbecue. Je brengt ze daarna heerlijk op smaak met kaasdipper. Yep, je leest het goed. Onze dippers zijn niet alleen geschikt om dips mee te maken, maar ook om je eten mee te kruiden. Win-win!

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • 4 Zoete Aardappel
  • 40 mililiter Bak & Braad olijfolie
  • 3 eetlepes Dipper Formaggio

Methode

  1. Verwarm een oven of barbecue voor tot een temperatuur van 160 à 180 ᵒC. Verpak de zoete aardappels in een stuk aluminiumfolie en pof ze ongeveer 35 minuten tot ze zacht beginnen te worden.Haal de aardappels uit het folie en halveer ze.
  2. Besmeer ze met 20 ml olijfolie en gril ze nog even kort.
  3. Besprenkel de zoete aardappels na het bakken met de resterende 20 ml olijfolie en bestrooi met Dipper Formaggio.Eet smakelijk!