Eendenborst met Cumberland Sauce

Eendenborst met Cumberland Sauce

1 persoon
2 min
20 min
Snel en makkelijk, maar perfect voor de feestdagen: de eendenborst met Cumberland Sauce. De Cumberland Sauce is een rijke fruitsaus en past perfect bij wild gerechten zoals de eendenborst. Lekker om te serveren met het bijgerecht; frietjes met truffelpoeder en Parmezaan.

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • 1 Eendenborst
  • Cumberland Sauce
  • Truffle Powder
  • Frietjes
  • 1 stuk Parmezaanse kaas

Methode

  1. Snijd de vetkant van de eendenborst in ruiten. Bak zonder vetstof op de vetkant circa 7 minuten totdat die mooi bruin is. Draai hem vervolgens om en bak nog 3 minuten. Haal de eendenborst uit de pan en laat op een warm bord 10 minuten afgedekt rusten. Serveer met de Cumberland Sauce.
  2. Lekker in combinatie met het bijgerecht; frietjes met Truffle Powder en parmezaan.
  3. Bak de frietjes en plaats vervolgens in een grote schaal. Verdeel er de Truffle Powder en vers geraspte Parmezaanse kaas over en geniet!