Eendenborst met Cumberland Sauce

Eendenborst met Cumberland Sauce

1 persoon
2 min
20 min
Snel en makkelijk, maar perfect voor de feestdagen: de eendenborst met Cumberland Sauce. De Cumberland Sauce is een rijke fruitsaus en past perfect bij wild gerechten zoals de eendenborst. Lekker om te serveren met het bijgerecht; frietjes met truffelpoeder en Parmezaan.

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

  • 1 Eendenborst
  • Cumberland Sauce
  • Truffle Powder
  • Frietjes
  • 1 stuk Parmezaanse kaas

Methode

  1. Snijd de vetkant van de eendenborst in ruiten. Bak zonder vetstof op de vetkant circa 7 minuten totdat die mooi bruin is. Draai hem vervolgens om en bak nog 3 minuten. Haal de eendenborst uit de pan en laat op een warm bord 10 minuten afgedekt rusten. Serveer met de Cumberland Sauce.
  2. Lekker in combinatie met het bijgerecht; frietjes met Truffle Powder en parmezaan.
  3. Bak de frietjes en plaats vervolgens in een grote schaal. Verdeel er de Truffle Powder en vers geraspte Parmezaanse kaas over en geniet!
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eendenborst met Cumberland Sauce