open icon
Winkelwagen

Add a little WOW aan je kerstdiner!

Kerst is een moment dat je groots kan uitpakken in de keuken. Heb jij nog geen idee wat je moet klaarmaken tijdens de feestdagen? Wij helpen je een handje! Bij Oil & Vinegar hebben wij de lekkerste producten en kerstrecepten om van jouw kerstdiner een groot succes te maken. Enjoy!


Nieuw in het assortiment:





Beer Chutney


  • Klassieke chutney gemaakt met echte Britse ale (1%)
  • Rijk van smaak met een subtiele noot van ale en een gebalanceerde zoetzure smaak
  • Heerlijk bij vlees, kaas of op een sandwich!




Caramelized Onions


  • Gekaramelliseerde uien met balsamicoazijn
  • waanzinnig lekker bij aardappel, een stukje roodvlees, of als topping op een hamburger of hotdog
  • Bevat verder geen onnatuurlijke toevoegingen of smaakstoffen.




Truffle Honey


  • Zoet en zacht, maar met de smaak van truffel.
  • Komt het best tot zijn recht bij zachte en milde kazen, zoals bijvoorbeeld geitenkaas
  • Past ook goed bij gerijpte kazen, zoals camembert  






Op zoek naar een mooi kerstcadeau? 


Wat ga jij dit jaar als kerstcadeau geven? Iemand een kerstgeschenk geven is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij helpen je graag een handje! Of je nu een cadeau zoekt voor een keukenprinses of een bourgondische hapjesfanaat: met onze uitgebreide assortiment vind jij altijd het perfecte cadeau! Wie ga jij blij maken met een culinair cadeau? Laat je inspireren…

 




Cadeau-inspiratie

Met deze cadeausets zit je altijd goed:





Op zoek naar een mooi kerstcadeau? 


Deze prachtige grote fles is gevuld met een Italiaanse extra vierge olijfolie met een heel luxe randje. Er zit namelijk echte truffelschaafsel van zwarte zomer truffel in. Dankzij de mooie fles een streling voor het oog én de smaakpapillen. Perfect om cadeau te doen of jezelf mee te verwennen.

Ben er snel bij, want hij is t/m 31 december 2021 exclusief verkrijgbaar bij Oil & Vinegar!




Kerstdiner tip: Portobello carpaccio met Truffle Soy Sauce



1 persoon |  Voorbereidingstijd: 2 uur | Kooktijd: 10 min


Ingrediënten

  • 190 ML Truffle Mayonnaise
  • 100 ML Truffle Soy Sauce
  • 2 Portobello paddenstoelen
  • 10 GR Pijnboompitten
  • 10 GR Parmezaanse kaas
  • 1/2 Avocado
  • Peper
  • Rucola

Bereiding

  1. Snijd de portobello-paddenstoelen in dunne plakjes en leg ze in een schaal. Giet er vervolgens de Truffle Soy Sauce over, zodat alle plakjes bedekt zijn. Laat minstens 2 uur intrekken.
  2. Pureer het vruchtvlees van de avocado, breng op smaak met wat peper en doe in een spuitzak. Bak de pijnboompitten mooi lichtbruin in een pan zonder vet.
  3. Verdeel de plakjes portobello over een bord, garneer met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en toefjes avocado. Werk af met wat streepjes Truffle Mayonnaise en rucola.


De mooiste cadeaus voor op tafel

Tafel dekken?