open icon
Winkelwagen

Ontdek onze nieuwe herfstfavorieten

De herfst is officieel begonnen! Het perfecte moment om de keuken in te duiken met de állerlekkerste producten. Kaarsen aan, glaasje wijn erbij en genieten maar! We trappen deze herfstmaand af met een aantal nieuwe producten. Ontdek snel het nieuwe assortiment in onze winkels of online!


Nieuw in het assortiment:



Beer Chutney


  • Klassieke chutney gemaakt met echte Britse ale (1%)
  • Rijk van smaak met een subtiele noot van ale en een gebalanceerde zoetzure smaak
  • Heerlijk bij vlees, kaas of op een sandwich!



Truffle Soy Sauce


  • Klassieke sojasaus met de krachtige smaak én geur van truffel
  • Perfect als smaakmaker bij rijst, sushi en wokgerechten met groenten
  • De saus bevat 0,5% echte truffel.


Gin Lemon Marmelade


  •  De perfecte mix van citroen, limoen en gin.
  • Gemaakt met maar liefst 44g citroen en 4g limoen per 100g
  • Schep door je yoghurt of besmeer er je sneetje brood of stuk toast mee.


Cumberland Sauce


  • Rijke fruitsaus op basis van rode porto.
  • Heeft een zoetzure smaak en een ondertoon van citrusvruchten
  • Serveer bij wild, paté en vleesgerechten.De saus smaakt goed bij lams- en varkensvlees!


Een gouden combinatie

Marc-de-champagne-azijn +
Extra vierge olijfolie met witte truffel 


Een gouden combinatie als je het ons vraagt: Marc-de-champagne-azijn met Extra vierge olijfolie met witte truffel. Een cadeautje voor je smaakpapillen! De truffelsmaak blijft perfect overeind en het zoet-zuurtje maakt het helemaal af. Combineer dit duo voor een vinaigrette die niet alleen lekker is in een salade, maar ook als saus over carpaccio, aardappelen of vis.

 

Tip: ook heerlijk als vinaigrette voor over je oesters. Pure luxe, dit wil je!



Herfstrecept tip: Funghi Risotto met kabeljauw


4 personen |  Voorbereidingstijd: 30 min | Kooktijd: 10 min


Ingrediënten

Bereiding

  1. Wel de Funghi Porcini Secchi minstens 2 uur in water. Giet de geweekte paddenstoelen door een zeef met een koffiefilter erin (zo vang je het eventuele zand op) en bewaar het weekwater en de geweekte paddenstoelen apart. Was de geweekte paddenstoelen, zodat er zeker geen zand meer in zit en snijd ze fijn. Snijd ook de ui fijn en fruit die in 50 ml Bak- & Braad Olijfolie en voeg daar het zakje Risotto Tartufo aan toe. Kook de risotto ongeveer 2 minuten op een laag vuur en roer continu door. Voeg 200 ml witte wijn toe en kook het mengsel al roerend tot de wijn verdampt is. Voeg het weekwater van de paddenstoelen toe en roer weer goed door. Voeg vervolgens telkens een beetje bouillon aan de risotto toe en roer regelmatig door. Doe dat tot de risotto gaar is (circa 20 minuten). Voeg 5 minuten voor het eind de dungesneden (met mandoline) venkel toe en gaar die mee met de risotto. Besprenkel voor het serveren met Extra virgin Olive oil Black truffle.
  2. Maak nu de Hollandaisesaus: Smelt 100 gr roomboter in een pannetje, maar laat die niet bruin worden! Giet de gesmolten boter in een schenk-maatbeker. Doe de 2 eidooiers in een hoge beker, voeg er 2 el Marc-de-Champagne-azijn aan toe en mix met de staafmixer. Giet tijdens het mixen de gesmolten boter langzaam bij de eidooiers. Giet de boter in een langzame dunne straal, je zult de saus dikker zien worden.
  3. Bak de kabeljauw mooi bruin en gaar met Bak- & Braad Olijfolie. Verdeel de risotto over de borden, leg de kabeljauw er half op met de Hollandaise saus en werk af met de zeekraal. Eet smakelijk!

Shop producten voor dit recept: