Toggle Nav
open icon Toggle Nav My Cart

Impress with Whiskey BBQ


Le barbecue et le whisky : deux éléments qui semblent être fait l’un pour l’autre.
Le goût robuste du whisky s’accorde parfaitement au fumé du barbecue.
Une excellente raison avons-nous pensé chez Oil & Vinegar pour créer une gamme de produits au whisky.

 

Alles voor de lekkerste BBQ

Het is het startsein van de zomer: BBQ! Wanneer het kwik stijgt, komen de barbecues uit de schuur en openen we onze buitenkeukens weer. Oil & Vinegar zorgt ervoor dat jij klaar bent voor een zomer vol culinaire BBQ’s. Van vlees tot veggie, van sauzen tot marinades en van verrassende dips tot rubs: we hebben alle producten voor de lekkerste BBQ. Add a little WOW!




NIEUW
Beer specials

 

Een avondzonnetje, het vlees of groenten op de grill én.. een zomers biertje. In ons nieuwe assortiment hebben we daarom een aantal super lekkere bierproducten. Geweldig om indruk te maken op jouw gezelschap tijdens een etentje, maar ook perfect om cadeau te geven aan echte bierliefhebbers!

 


Beer Sauce

 

Beeld je langzaam garend stoofvlees in en je hebt ongeveer de gelaagde smaak van deze saus te pakken. Je maakt er gegrild barbecuevlees of een hamburger in een handomdraai culinair mee.






Beer Mustard

 

Een medium pittige mosterd met een intense smaak van Mongozo premium Belgisch bier. Het mosterdzaad, de azijn, kruiden en specerijen zijn gedurende 48 uur ingelegd in het bier.


 



Beer Vinegar

 

Zoetzure azijn met de intense smaak van een lokaal Italiaans Strong Ale biertje. Een bijzonder innovatieve azijn die perfect past in stoere saladedressings en in BBQ-marinade.






Nouveau dans votre BBQ-gamme:



Vous cherchez un cadeau pour un pro du BBQ ?


Recette du Burger à la Texane avec BBQ sauce



4  Personnes | Préparation 30 min | Cuisson: 10 min


Ingrediënten

  • 400 g de boeuf haché
  • 2 cs Texan steak rub
  • 8 tranches bacon
  • 8 Tomates cerises
  • 1 petit oignon rouge
  • 1 Avocat
  • Ghost chili seasoning
  • Sel marin
  • 4 tranches Cheddar
  • Laitue
  • 4 Pains à Burger
  • Whiskey BBQ sauce
  • 4 Bâtonnets à burger

Bereiding

  1. Allumez le barbecue et mettez-vous à l’aise. Mélangez le bœuf haché au Texan Steak Rub. Faites 4 boules et aplatissez-les. Appuyez doucement avec votre pouce au milieu de chaque burger pour éviter qu’ils ne se déforment à la cuisson. Réservez-les ensuite au réfrigérateur.
  2. Faites cuire le bacon au barbecue jusqu’à ce qu’il soit doré et croustillant. Coupez les tomates cerises en petits morceaux et émincez l’oignon rouge. Mélangez-les à l’avocat écrasé et assaisonnez le tout avec notre mélange d’épices Ghost Chili Seasoning. Coupez les pains en deux et faites-les griller brièvement au barbecue. Mettez les burgers sur le grill et faites-les cuire sur les deux côtés pendant 3 minutes. Disposez ensuite une tranche de cheddar sur chaque burger et remettez-les sur le barbecue jusqu’à ce que le fromage ait fondu.

  3. Mettez une feuille de salade sur la partie inférieure des pains, puis disposez les burgers par-dessus. Versez une bonne cuillérée du mélange à l’avocat età la tomate sur la viande, ajoutez le bacon croustillant et terminez par la Whiskey BBQ Sauce.

  4. Refermez les pains et plantez un bâtonnet dans les burgers pour qu’ils tiennent bien en place. Chaque bouchée est une explosion de saveurs : bonne dégustation !

Pak uit met onze BBQ-recepten



Pittige Veggie burger met Pineapple Chili Sauce


Lijkt het je te arbeidsintensief om je eigen veggie burger te maken? Think again! Deze pittige burger heeft het allemaal: de rokerige BBQ-smaak, een krokant broodje, een vleugje zoet, een snufje Fleur de Sel én je hebt er maar 20 minuten werk aan.



BBQ Maiskolven met Lemon & Herb Rub


Maiskolven zijn een klassieker op de BBQ. En toch is dit recept verfrissend te noemen. Dat mag je best letterlijk nemen, want onze Lemon & Herb Rub geeft een heerlijk frisse – en toch kruidige – smaak aan de maïskolven.




Beer Chicken met Beer Sauce


Vind je ook dat bier en BBQ hand in hand gaan? Dan is dit recept perfect voor jou! De Chicken Sitter maakt je kip heerlijk krokant aan de buitenkant, terwijl de binnenkant gestoomd wordt met je favoriete drankje.



Kippenpoten met Whiskey Mustard & Whiskey azijn


Dit recept vergt wat voorbereidingstijd, maar dat detail ben je zo vergeten van zodra de marinade je smaakpapillen streelt. 




Gepofte aardappel


Dit pittige bijgerecht is heel eenvoudig te maken, bij mooi weer lekker buiten op de BBQ en anders in de oven. Lekker pittig door de Patatas Bravas kruiden en Arbequina Olijfolie



Panzanella salade met BBQ groentes & Pesto Piccante


Panzanella is een voorgerecht uit Italië dat oorspronkelijk bedoeld was om goedkoop restjes op te maken. Maar deze salade is zó lekker dat je bijna niet kan wachten totdat je brood oud genoeg is. Iemand nog restjes?


🍪 We love Cookies
This website uses 'cookies' to give you the best, most relevant experience. You can change which cookies are set at any time.