Honing - Delizia di miele con frutta secca - 120g

€ 6,95
€ 57,92 / KG
Incl. BTW
Op voorraad
default 65807
  • Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf 59,-
  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
Beschrijving Een mix van boterzachte bloemenhoning en echte Italiaanse noten. Vol met langzaam geroosterde hazelnoten, gepelde amandelen, stukken walnoot en prachtige rood-groene pistachenoten uit Bronte.

Honing mag alleen honing genoemd worden als het puur en alleen bijenhoning is. In de mix met noten mag het dus eigenlijk geen honing heten. Maar ja, het is natuurlijk wel gewoon honing wat er in dit potje zit... Een lichte, neutrale bloemenhoning om precies te zijn. Omdat deze soort zo mild is, complementeert dat de smaak van de Italiaanse noten.

Voeg een flinke lepel toe aan volvette yoghurt om ‘m een lekker zoetje en een crunchy bite te geven. Ook heerlijk op ijs, met fruit, op flensjes en pannenkoeken of als zoetmaker in cakes en taarten.

Hoe wordt onze honing gemaakt?
Zodra de bijen hun ding hebben gedaan, wordt de honing gepasteuriseerd in speciale, geventileerde luchtovens op een temperatuur van 65 °/70 °C. Dit om het natuurlijke proces van kristallisatie te breken. Hierna wordt de honing langzaam met de noten gemengd. Nadat het mengsel in de pot gegoten is, wordt het in zijn geheel (voor de voedselveiligheid) nog een keer gepasteuriseerd op dezelfde temperatuur.
... 
Spaar voor shoptegoed!

Bij elke besteding van 10 euro spaar je één punt, bij 15 punten ontvang je een voucher van 5 euro.

Meer informatie
Art.nr. 65807
Ingrediënten honing (75%), gemengde noten (amandel, hazelnoot, walnoot, pistache).
Dit product bevat: noten amandelen hazelnoten walnoten pistachenoten
Voedingswaardetabel EU
Waarde per 100 G
Energie in KJ 1,746 KJ
Energie in KCal 416 KCAL
Vetten 19.2 G
Waarvan verzadigde vetten 1.7 G
Koolhydraten 55.6 G
Waarvan suikers 54.9 G
Eiwitten 5.3 G
Zout 0.03 G

Ontdek hoe dit product wordt gebruikt in de volgende recepten

Meer inspiratie voor in de keuken?
Bekijk hier alle Oil & Vinegar recepten