Condimento Balsamico Bianco allo Zafferano 250ml
- Gratis verzending vanaf €50,-
- Add a little WoW!
In tegenstelling tot donkere balsamico is witte balsamico gemaakt van witte druiven in plaats van rode druiven. Hierdoor kunt u genieten van zijn typische rijke smaak terwijl de lichte kleur er voor zorgt dat de gerechten niet verkleuren, iets wat soms wat minder fraai oogt. In het geval van een condiment wordt de balsamico nog verder verrijkt met extra ingrediënten. Vaak is dit in de vorm van fruit, kruiden of specerijen.
Leonardi is een zeer gerenommeerd Italiaans azijnhuis. Deze familie is al sinds de 18e eeuw de toegewijde eigenaar van druifgaarden en gespecialiseerd in het maken van balsamico’s. Zij hebben de hoogste kwaliteit in het vaandel staan en werken enkel met natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen als karamel of kleurstoffen. Voor de Condimento Balsamico Bianco allo Scalogno is gebruik gemaakt van witte Trebbiano druiven, die zijn ingekookt door druivenmost. Deze druivenmost heeft samen met witte wijnazijn maar liefst vier jaar gerijpt in vaten van eikenhout. Ook is saffraan toegevoegd, u ziet deze luxe en exclusieve saffraandraadjes duidelijk zitten. Dit resulteert in een lichtgekleurde balsamico Condiment met een prachtige smaakprofiel dat balanceert tussen zuur, zoet en fruitig.
De toepassingen zijn eindeloos…De Condimento Balsamico Bianco allo Scalogno kan worden toegevoegd aan sauzen, salades en groenten: allemaal geeft u ze een aansprekende twist met dit product. Ook witvis, schelp- en schaaldieren, pizza’s, risotto, couscous, omeletten en soepen krijgen een heerlijke smaak door deze balsamico met saffraan.
Art.nr. | 65328 |
---|---|
Ingrediënten | witte wijnazijn (sulfiet), witte druivenmost, saffraan (2%). |
This product contains: | sulfiet |
Voedingswaardetabel EU | |
---|---|
Value per 100 ML | |
Energie in KJ | 829,0 KJ |
Energie in Kcal | 198,0 KCAL |
Vetten | 0,0 G |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,0 G |
Koolhydraten | 47,0 G |
waarvan suikers | 47,0 G |
Eiwitten | ,3 G |
Zout | 0,01 G |