Je hebt het recept voor de perfecte steak sandwich in handen. Gemaakt met gegrild brood, halfgedroogde tomaatjes, little gem en een kwaliteitsbiefstuk.
meat
sandwich
3 - 4 Servings
15 min
Pepersteak-sandwich
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Stook de barbecue op tot ongeveer 200 °C.
- Dep de stukken steak droog met een stuk keukenpapier en bestrooi het vlees met flink wat Four Seasons Pepper, tot er een laagje op zit. Het heet niet voor niets pepersteak, dus je hoeft niet zuinig te zijn. Strooi er ook wat zout op.
- Laat de Pomodoro della Mamma goed uitlekken. Haal intussen de blaadjes van de little gem en snij de lente-ui in dunne ringetjes.
- Bak je ingepeperde steak om en om op hoog vuur tot de steak 48 °C in de kern is. Dan is hij nog mooi rood van binnen. Laat de steak minimaal vijf minuten rusten op een bord.
- Grill de plakken brood op de barbecue en smeer daarna een eetlepel Steak Sandwich Sauce op alle sneetjes. Snijd de steak in zo dun mogelijke plakken en besprenkel de plakjes met citroensap.
- Verdeel wat blaadjes little gem op het brood en leg daar de pepersteak op. Verdeel de Pomodoro della Mamma over het vlees en strooi de gebakken uitjes en de gesneden lente-ui eroverheen. Leg er nog een plakje brood op (met de sauskant naar beneden) en ta-dah! Klaar zijn je verrukkelijke steak sandwiches.